Referenties


Marie-Louise Boogers

Divisie manager patiëntenzorg
Wat is het fijn om d.m.v. een aantal coaching gesprekken, ik meer inzichten kreeg over een aantal vraagstukken die ik had over m..

» lees verder


Carina van Reeven

Consultant
Shared services professionalen auteur van het boek 'Het succes van shared service? Jij!'De coaching van Ingrid heeft mij hel..

» lees verder


Hans Derksen

Hoogleraar/ Biobased Business
Op de “boerderij” kom ik al met veel plezier sinds het nog een kapschuur was. Elk bezoek, of het nu in het kader van coachin..

» lees verder


Rachel van de Greef

Ondernemer
In 2012 heb ik mijn ondernemersdroom verwezenlijkt met het bedenken en initiëren van Picknick met een Klik.Picknick met een Kli..

» lees verder


Jo de Wilt

Adviseur
Ik heb NLP op de boerderij van Ingrid ervaren als een cadeautje aan mezelf, maar ook als een cadeau aan de organisatie.NLP heeft..

» lees verder


Ton Wouters

Criminaliteitsanalist
Mijn NLP-reis begon met een echtscheiding.Daarvoor had ik al mijn schaapjes op het droge.Huis, werk, gezin, hobby's financie..

» lees verder


Rob Mutsaers

Zelfstandig ondernemer
Door de trainingen weet ik de ander beter in zijn eigen taal aan te spreken en heb ik een meer coachende stijl van leidinggeven ..

» lees verder


Ton Bressers

Bestuurder
Als bestuurder van 7 basisscholen hoort beslissingen nemen bij mijn functie. Om dat goed te doen vraagt dat inzicht, overzicht, ..

» lees verder


Paulien Kok

Ondernemer
Een aantal jaren geleden werd ik mij bewust dat er verandering moest plaatsvinden in mijn loopbaan. Ingrid heeft mij als coach e..

» lees verder


Willem Scholtes

Development
Na een paar jaar geleden mijn “practitioner” gedaan te hebben op de boerderie , zelfs met kunst-koe (metafoor?), heb ik net ..

» lees verder


Jacqueline Crijns

Trainer
NLP Business Master Practitioner, oktober 2012 – maart 2013:De door Ingrid en andere collega-professionals aangeboden inst..

» lees verder


Remon Lurvink

Business consultant
Ingrid voelt haarscherp aan welke nieuwe ingrediënten bijdragen aan de continue ontwikkeling van de bezoekers van 'de boerderie'...

» lees verder


Irene Ogier

Directeur
In de afgelopen jaren heb ik bij Ingrid de opleiding NLP mogen volgen. Onlangs heb ik mijn master opleiding met goede beoordelin..

» lees verder


Marion Boons

Consultant
De opleiding NLP bij het IVPE kwam onverwacht op mijn pad en is een groot cadeau gebleken.Toen ik mijn eenmanszaak op het te..

» lees verder


Joeske Geboers

HRM Consultant
Geboeid door mensen in organisaties en gesteund door een ruime ervaring en deskundigheid op het terrein van Human Resources Mana..

» lees verder


Een tevreden klant


Het is alweer enige jaren geleden dat ik samen met Ingrid “op pad” mocht gaan, zoals zij het noemt, maar ik denk nog zeer reg..

» lees verder


Frank Tebbe

Communicatie, Strategie & Innovatie
Gecoacht worden door Ingrid. Eens in de zoveel tijd mag ik afreizen naar Oisterwijk - dichterbij dan je denkt en de rit ernaart..

» lees verder


Jeroen Willems

Consultancy director
Ik ervaar al jaren een behoefte om op het juiste niveau een sparring partner te vinden op communicatief, commercieel en loopbaan..

» lees verder


Monique van Gurp

Adviseur
Door Ingrid ben ik me meer bewust geworden van mijn eigen kracht. Ik kan mijn talenten gerichter inzetten en weet wat mijn overt..

» lees verder


Frans Bayense

Interim Credit Consultant
Mijn keuze voor IVPE:Coaching:Het vakgebied credit management vergt een breed scala aan vaardigheden op het gebied van commu..

» lees verder


Petra Kwast

Manager
Een Afrikaans gezegde zegt: 'if you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together'. Dat is waar het wat mij betref..

» lees verder


Anne Marie van Heertum

Beleidscontroller
Ik werk als beleidscontroller bij Waterschap De Dommel. Ik voer onder andere beleidsevaluaties, audits en bedrijfsvergelijkingen..

» lees verder


Marjon Wijsman

Trainer/ Coach
In de tijd dat ik wist dat het beroep dat ik uitoefende mij geen voldoening gaf en dat ik “iets anders” wilde, ben ik met NL..

» lees verder