Paulien Kok

Ondernemer

Paulien volgde coaching en de Business NLP training bij IvPE. Lees hieronder haar verhaal.

“De jaren ervoor doorgestoomd”

Een aantal jaren geleden werd ik mij bewust dat er verandering moest plaatsvinden in mijn loopbaan. Ingrid heeft mij als coach enorm geholpen bij dit veranderingstraject. Ik had eigenlijk al die jaren ervoor “doorgestoomd” zonder ook maar over mijn persoonlijke ontwikkeling na te denken. Met hulp van Ingrid heb ik gedroomd, geïdealiseerd en vooral ook gerealiseerd. Wat uiteindelijk heeft geleid tot het bedrijf dat ik nu met veel plezier run. Ik ben nu zowel zakelijk als privé veel bewuster bezig met wat ik wel graag doe en wat niet, wat mijn sterke punten zijn en wat de eigenschappen zijn waar ik nog aan kan werken.

Ik denk vooral met veel plezier terug aan de coachingsessies op de boerderij. Op de boerderij kwam ik heerlijk tot rust, kon ik even helemaal over mijn eigen ontwikkeling nadenken en verzamelde tijdens deze sessies weer veel positieve energie. Als ik na een coachingsessie in de auto stapte en richting huis reed had ik weer een boost positieve energie!

Dit vonden zij van hun Business NLP Training

Lees hoe andere managers, docenten, ondernemers en coaches hun Business NLP training hebben ervaren. Lees hier alle ervaringen.