Frank Tebbe

Hoofd Corporate Communicatie, Strategie en Innovatie

Frank volgde coaching bij IvPE. Lees hieronder zijn verhaal.

Gecoacht worden door Ingrid.

Eens in de zoveel tijd mag ik afreizen naar Oisterwijk – dichterbij dan je denkt en de rit ernaartoe is altijd een goed moment om je hoofd om te zetten van dagelijkse beslommeringen naar de wat grotere vragen in het leven: hoe vergroot ik mijn persoonlijke effectiviteit, hoe zorg ik dat ik mij ontwikkel in een richting die ik wil, hoe zorg ik er als leidinggevende voor dat ik mensen in staat stel om het beste uit henzelf te halen?

Ik heb Ingrid leren kennen tijdens mijn werk op Nyenrode en heb bij het Rode Kruis de kans gekregen om haar als coach te mogen ervaren. Los van een aangename en innemende persoonlijkheid heeft Ingrid een enorme schat aan technieken en methodes paraat om je te helpen een beter inzicht te krijgen in de uitdagingen waar je op dat moment voor staat. En om je te helpen oplossingen te vinden die voor jou goed werken. Ik bewonder haar altijd om haar grote flexibiliteit – ze is in staat haar voorbereidingen en plannen voor die dag onverwijld aan de kant te zetten als je op dat moment een ander issue met haar wilt aanpakken.

Na een intensief traject van een aantal opeenvolgende sessies zie ik Ingrid nu eens in de zoveel maanden. Dat intensieve traject heeft me meer inzicht gegeven in mezelf, in mijn eigen sterktes en zwaktes en hoe ik daar zo effectief mogelijk mee om kan gaan. Ze heeft me laten inzien waar ik mijn energie uit haal, hoe ik kan focussen, hoe ik kan omgaan met lastige persoonlijke relaties. Dat gaat allemaal verder dan je werk – ook al is dat het vertrekpunt, Ingrid laat je de context van het leven an sich meenemen, want werken doe je immers niet in een vacuum. In die zin is ze soms meer een levenscoach wellicht.

Ik ben door het coachingstraject gerichter en effectiever in mijn werk, heb een betere balans tussen werk en privé en geloof een betere leidinggevende te zijn. De rit terug naar huis is geenszins met een leeg hoofd, maar vol met nieuwe inzichten en concrete ideeën. Ik hoop nog lang met Ingrid te mogen werken.

Frank Tebbe
Hoofd Corporate Communicatie

Dit vonden zij van hun Business NLP Training

Lees hoe andere managers, docenten, ondernemers en coaches hun Business NLP training hebben ervaren. Lees hier alle ervaringen.