Anne-Marie van Heertum

Bestuursadviseur/ Beleidscontroller bij Waterschap de Dommel

Anne-Marie volgde de Business NLP Practitioner en Business NLP Master Practitioner training bij IvPE. Lees hieronder haar verhaal.

“Ik ben blij met het resultaat! En wil dat ook graag vasthouden”

Ik werk als bestuursadviseur en beleidscontroller bij Waterschap De Dommel. Ik voer onder andere beleidsevaluaties, audits en bedrijfsvergelijkingen uit. Allemaal met als doel om te beoordelen of men op de goede weg is en om te leren en verbeteren, zodat het waterschap het werk effectief en efficiënt kan uitvoeren.

NLP heeft mij vooral heel veel inzicht gegeven in mezelf: op het werk, maar ook privé. Daar heb ik vervolgens iets mee gedaan. Dat vind ik het mooie van NLP. Je blijft niet “hangen” in problemen, maar benoemt ze om vervolgens aan de slag te gaan met mogelijke oplossingen! Deze positieve benadering geeft mij heel veel energie!

NLP heeft mij ook meer inzicht gegeven in anderen. Ik kan de reacties van anderen beter plaatsen en er ook iets mee doen. En dat is bijvoorbeeld bij het uitvoeren van een audit heel belangrijk. Want daar wil je immers zoveel mogelijk informatie krijgen van iemand. Voorwaarde daarvoor is dat deze zich begrepen en gehoord voelt.

NLP heeft mij aangespoord om iets met al deze inzichten te doen. Daarvoor moest ik wel aan de bak! Ik kon dus niet alleen achterover leunen en kennis verzamelen. Dat was niet altijd gemakkelijk, ik heb wat hindernissen moeten nemen, maar ik ben blij met het resultaat! En wil dat ook graag vasthouden!

Op De Boerderij hangt een prettige en gemoedelijke sfeer. Het werken in een kleine groep is mij heel goed bevallen. Je bouwt een band op als je in zo’n kleine groep werkt.

Ook het verdelen van het programma over 18 dagen vond ik prettig. Zo kreeg ik de kans om al het geleerde ook te laten beklijven. Ook het volgen van de Master Practitioner na de Practitioner heeft hieraan bijgedragen. Daarbij werd er in de Master Practitioner nog een verdiepingsslag gemaakt door te werken op overtuigingsniveau.

Anne-Marie van Heertum

Dit vonden zij van hun Business NLP Training

Lees hoe andere managers, docenten, ondernemers en coaches hun Business NLP training hebben ervaren. Lees hier alle ervaringen.