Workshops Print deze pagina

Jezelf inspireren, idealiseren én realiseren! Ervaar het bij IVPE!
IvPE ( Ingrid Straet en gasttrainers) verzorgt maatwerkprogramma’s en workshops/trainingen met een open inschrijving. Deze programma’s kenmerken zich allemaal door één centraal thema:
de inspiratie en ontplooiing van het individu of het team. Duurzaam. De energie, kennis en kunde die deze bijeenkomsten opleveren, zet het individu, het team of de organisatie à la minute in beweging, zodat iedereen weer lekker in zijn of haar vel zit en gemotiveerd, bewust en geïnspireerd aan de slag kan. En dat leidt alleen maar tot nog mooiere resultaten.

Workshops

Tijdens de workshops en trainingen hanteren we als uitgangspunt dat we het goede behouden en enthousiasmerend begeleiden in het zetten van nieuwe stappen. Met een diepgaande kennis en een grote diversiteit aan gereedschappen wordt u in staat gesteld om in, inter- en intrapersoonlijk, contact verdieping aan te brengen. U krijgt meer inzicht, focus en ruimte in deze contacten. Hierdoor leert u effectiever te communiceren. Het maakt bewust van eigen gedrag en gedrag van anderen waardoor betere afstemming plaats kan vinden.

Met de inzet van onze enthousiaste, gedegen begeleiding zetten we gezamenlijk de stap naar prettiger en effectiever contact maken. Zeker weten dat u als individu, leidinggevende of directeur merkt dat er energie vrijkomt, dynamiek ontstaat en nieuwe, duurzame resultaten behaald worden.

Wij verzorgen maatwerktrainingen op het gebied van:

  • Leiderschapsontwikkeling
  • Eigen leiderschap en zelfsturing
  • Marktgericht denken en handelen
  • Waarden gestuurd ondernemen
  • Professioneler communiceren
  • Persoonlijke effectiviteit.