Workshops & maatwerkprogramma’s

IvPE verzorgt maatwerkprogramma’s en workshops/trainingen met een open inschrijving. Deze programma’s kenmerken zich allemaal door één centraal thema: de inspiratie en ontplooiing van het individu en het team. Duurzaam. De energie, kennis en kunde die deze bijeenkomsten opleveren, zet het individu, het team of de organisatie à la minute in beweging, zodat iedereen weer lekker in zijn of haar vel zit en gemotiveerd, bewust en geïnspireerd aan de slag kan. En dat leidt alleen maar tot nog mooiere resultaten.

Tijdens de workshops en maatwerkprogramma’s hanteren we als uitgangspunt dat we het goede behouden en enthousiasmerend begeleiden in het zetten van nieuwe stappen. Met een diepgaande kennis en een grote diversiteit aan gereedschappen wordt je in staat gesteld om in, inter- en intrapersoonlijk, contact verdieping aan te brengen. Je krijgt meer inzicht, focus en ruimte in deze contacten. Hierdoor leer je effectiever te communiceren. Het maakt bewust van eigen gedrag en gedrag van anderen waardoor betere afstemming plaats kan vinden.

Met de inzet van onze enthousiaste, gedegen begeleiding zetten we gezamenlijk de stap naar prettiger en effectiever contact maken. Zeker weten dat je als individu, leidinggevende of directeur merkt dat er energie vrijkomt, dynamiek ontstaat en nieuwe, duurzame resultaten behaald worden.

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van workshops en maatwerkprogramma’s van IvPE.

Professioneler communiceren

Leiderschapsontwikkeling

Eigen leiderschap & zelfsturing

Waardengestuurd ondernemen

Marktgericht denken & handelen

Denkvoorkeuren en metaprogramma's

Belemmerende overtuigingen

Persoonlijke effectiviteit

Jouw trainer: Ingrid Straet

Het contact met mij wordt als enthousiasmerend, uitdagend én respectvol ervaren. In de feedback die ik krijg zijn integriteit, diepgang en bevlogenheid centrale begrippen. Zo word ik gezien als een stevige (en waar nodig pittige) gesprekspartner die met lef en creativiteit naar een resultaat toewerkt. Met ziel in zakelijkheid zitten geeft het beste resultaat. Dat geldt ook voor mij.