Personal coaching

Instituut voor Psyche Economie / Coaching / Personal coaching

Personal coaching

 

Wat we van binnen bereiken, zal de externe realiteit veranderen.

Oostenrijkse wetenschapper Otto Rank

 

Kun je wel extra energie gebruiken in je leven, werk of thuissituatie? Heb je het gevoel dat je stilstaat of te langzaam verder komt, oude belemmerende patronen steeds weer opduiken?
Een persoonlijk coachingstraject helpt je verder!
Ik begeleid je op een inspirerende en deskundige wijze om je persoonlijke talenten, blokkades, waarden en valkuilen zichtbaar te maken . Niet alleen bewustwording maakt deel uit van het coachingstraject, maar ook de weg naar de gewenste verandering wordt concreet ingezet.

Als je persoonlijke puzzel is gelegd, dan ben je klaar voor de volgende stap. En ook daarin begeleid ik je vol energie, oprecht enthousiasme en vertrouwen.

Zoals de beroemde Oostenrijkse wetenschapper Otto Rank stelt: ‘Wat we van binnen bereiken, zal de externe realiteit veranderen’. Uitgaande van dit motto begeleid ik met een grote diversiteit aan coachingsmethodes.

Wat levert het op?

Een persoonlijk coachingstraject:

geeft inzicht in je huidige leef- en/of werkomgeving

maakt je persoonlijke talenten en kwaliteiten zichtbaar

Laat zien waar de blokkades zitten en vandaan komen

laat je zien en ervaren hoe je blokkades oplost

geeft je energie!

Bel gerust voor het maken van een afspraak om te bezien hoe we samen het verschil kunnen maken voor je. Meer weten over een persoonlijk coachingstraject?

Bel en maak een afspraak voor een gesprek,
telefoonnummer 0031 (0)13 523 49 48 of rechtstreeks 06 227 858 28.

Zo ervaarden zij de personal coaching van Ingrid.

Wat vind ik belangrijk?

De coaching van Ingrid heeft mij helder gemaakt welke waarden en aspecten ik in mijn werk belangrijk vind. Ingrid's manier van werken is respectvol en ze weet haar veelzijdige kennis en ervaring van modellen flexibel in te zetten. Hiermee realiseert ze veel effect in korte tijd.

Carina van Reeven - Shared services professional

Meer inzicht in mezelf en de ander

Goed beslissingen nemen vraagt inzicht, overzicht, analyse, daadkracht en efficiënte communicatie hierover. Maar ook de emotionele kant van besluiten is wezenlijk: wat doet het met de ander, hoe houd ik voldoende afstand?

Ton Bressers - Bestuurder

De jaren ervoor 'doorgestoomd'

Een aantal jaren geleden werd ik mij bewust dat er verandering moest plaatsvinden in mijn loopbaan. Ingrid heeft mij als coach enorm geholpen bij dit veranderingstraject. Ik had eigenlijk al die jaren ervoor "doorgestoomd" zonder ook maar over mijn persoonlijke ontwikkeling na te denken. Met hulp van Ingrid heb ik gedroomd, geïdealiseerd en vooral ook gerealiseerd.

Paulien Kok - Ondernemer

Geloof in onze kernwaarden

Ingrid heb ik ontmoet aan het begin van deze droom de Klik was er direct. Ingrid gelooft in onze kernwaarden; geven, delen, samenwerken en waarderen. Ze gelooft in de gedachte wat je geeft krijg je (ooit) terug. Zonder verwachtingen en vol overgave heeft zij ja gezegd om belangeloos startende ondernemers te willen helpen.

Rachel van de Greef - Ondernemer

Echt werken aan jezelf

‘Wat we van binnen bereiken, zal de externe realiteit veranderen’

Kunt u wel extra energie gebruiken in uw leven, werk of thuissituatie? Heeft u het gevoel dat u stilstaat of te langzaam verder komt, oude belemmerende patronen steeds weer opduiken?
Een persoonlijk coachingstraject helpt u verder!