De NLP trainers van IvPE

De NLP trainers van IvPE

Welkom, ook namens de gasttrainers van IvPE! Dat ik – Ingrid Straet – 80% van de Business NLP trainingen zelf geef, ervaren deelnemers als zeer plezierig, een vertrouwde basis. De 20% die ingevuld wordt door een rijke schakering aan gasttrainers, deels in de avondprogramma’s, ervaren deelnemers als een zeer welkome aanvulling en verrijking in het totaal. Hun expertise en achtergrond is zeer divers.

Lees meer over onze gasttrainers

De talenten van onze NLP trainers zijn verschillend. Hun werkterrein ligt als trainer/ adviseur of coach in het bedrijfsleven, het onderwijs, de (top)sport alsook in de literaire en artistieke wereld. Ik stel ze graag aan je voor.

Lees hun persoonlijke verhalen waarom ze steeds weer, sommigen al vele jaren,  graag terugkomen op de boerderij en vol overgave en toewijding hun bijdrage leveren.

Wat mij zelf met hun bindt  zijn de dieperliggende drijfveren: Oprecht en echt aanwezig zijn, diepgang en een holistische  benadering, doen wat je zegt, voor kwaliteit willen staan, een resultaatgerichte insteek .

We onderschrijven allen dat je alleen mensen kunt begeleiden en ondersteunen in hun ontwikkeling als je je eigen groei serieus neemt. Zelf ervaren hebbend hoe stimulerend het is om vanuit je eigen talenten je steeds verder te ontwikkelen inspireert ons om ook jou te ondersteunen in het realiseren van je doelstellingen!

Wij kijken er naar uit!

Maak een afspraak voor een persoonlijk intakegesprek, ik verken graag met je wat jouw mogelijkheden zijn. Bel 0031 (0)13 523 49 48 of rechtstreeks 06 227 858 28.

Hartelijke groet!
Ingrid Straet
Senior Practitioner Coach
Master Trainer NLP
Oprichter IvPE

Lous van Haarst

Op eigen wijze succesvol zijn

Elmer Hendrix

Oprecht bereid zijn om te groeien.

Marjon Wijsman

Wees zelf de verandering.

Constant Smits van Waesberghe

NU

Ludwig Antonissen

Where words fail, music speaks.