De Boerderij: voor Rust, Ontwikkeling en Inspiratie

Inspiratie is voor ons contact hebben met wat je drijft en ruimte geven aan de realisatie daarvan. Het zegt iets over je waarden en ook zeker over de kracht die je aanspreekt om daar iets mee te doen. Op ‘de Boerderij’ in Oisterwijk vind je deze ruimte: zowel in figuurlijke als letterlijke zin. De ruime, landelijke en open omgeving geeft allerlei fijne plekken om in gesprek te gaan met jezelf, anderen en je eigen overtuigingen en waarden. Voor velen is de Boerderij een belangrijk anker. Zodra ze langs de Vlaamse schuur de binnenplaats oplopen richting ‘de Schuur’ ervaren ze direct de rust en ruimte. Tijdens de training, coaching, de opdrachten samen en individueel maken we gebruik van alle ruimte in en rondom de Boerderij. Je zult op deze momenten ‘kennis maken’ met onze kenmerkende oranje koe en ervaren wat de omgeving doet in het werken aan jezelf en je eigen ontwikkeling.

Zien we jou ook op de Boerderij?

01Business NLP Practitioner

Met behulp van coaching kunt u uw persoonlijke talenten, blokkades, waarden en valkuilen zichtbaar maken. U wordt bewust van wat u belemmert en wat u nodig heeft om de weg naar de gewenste verandering in te zetten.

02Business NLP Master

Wilt u meer rendement halen uit uw professionele rol als ondernemer, bestuurder of manager? Zoekt u naar mogelijkheden om beter te overtuigen en te motiveren? Dan is de Business NLP Practitioner training of Business NLP Master Training geknipt voor u.

03Post Master Training

IvPE verzorgt maatwerkprogramma’s en workshops trainingen met een open inschrijving. Deze programma’s kenmerken zich allemaal door één centraal thema: de inspiratie en ontplooiing van het individu of het team.

Image2
Je eigen kompas scherp

Business NLP Practitioner

Image2
Leiding aan jezelf én anderen

Business NLP Master

Image2
Neem je inspiratie

Business NLP Post Master

Deze professionals gingen je voor

Lees hoe andere managers, docenten, ondernemers en coaches hun Business NLP opleiding hebben ervaren.
» Bekijk hier alle referenties.