Career coaching

Career coaching

 

Geef mij het werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken...

Oriënteer je jezelf op een volgende stap? Wordt je genoodzaakt om na te denken over de volgende stap in je loopbaan? In een carrière coachingstraject verkennen we op een inspirerende manier paden die je tot dan toe nog niet verkend hebt.

Wat levert het op?

waardevolle inzichten in je talenten en dromen

een oprecht eigenbeeld: je weet wat je wilt en wat je kunt

ondersteuning bij het structureren van je ambities

een scherp beeld van je gewenste loopbaan

begeleiding naar een logische vervolgstap

Career coaching in de praktijk
Door middel van een concreet stappenplan leid ik je naar heldere antwoorden op essentiële vragen als: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?

Career coaching leidt in een relatief kort tijdsbestek tot een stevig loopbaanfundament.
Na afloop van dit traject heb je een scherper beeld welke volgende stap in je carrière bij jou past en haalbaar is.

Mocht het nodig zijn, dan bied ik een vervolgtraject waarbij praktisch antwoord wordt gegeven op het career coachingstraject. Zo krijg je ondersteuning bij het daadwerkelijk realiseren van die nieuwe baan, de stap naar het zelfstandig ondernemerschap of een andere invulling van de bestaande baan. Daarbij bouwen we verder op de inzichten en ervaringen die opgedaan zijn tijdens het career coachingstraject.

Meer weten over career coaching?
Bel gerust voor het maken van een afspraak om te bezien en ervaren hoe career coaching voor jou toevoegt.

Bel en maak een afspraak voor een gesprek,
telefoonnummer 0031 (0)13 523 49 48 of rechtstreeks 06 227 858 28.

Zo ervaarden zij de career coaching van Ingrid.

Wat vind ik belangrijk?

De coaching van Ingrid heeft mij helder gemaakt welke waarden en aspecten ik in mijn werk belangrijk vind. Ingrid's manier van werken is respectvol en ze weet haar veelzijdige kennis en ervaring van modellen flexibel in te zetten. Hiermee realiseert ze veel effect in korte tijd.

Carina van Reeven - Shared services professional

Meer inzicht in mezelf en de ander

Goed beslissingen nemen vraagt inzicht, overzicht, analyse, daadkracht en efficiënte communicatie hierover. Maar ook de emotionele kant van besluiten is wezenlijk: wat doet het met de ander, hoe houd ik voldoende afstand?

Ton Bressers - Bestuurder

De jaren ervoor 'doorgestoomd'

Een aantal jaren geleden werd ik mij bewust dat er verandering moest plaatsvinden in mijn loopbaan. Ingrid heeft mij als coach enorm geholpen bij dit veranderingstraject. Ik had eigenlijk al die jaren ervoor "doorgestoomd" zonder ook maar over mijn persoonlijke ontwikkeling na te denken. Met hulp van Ingrid heb ik gedroomd, geïdealiseerd en vooral ook gerealiseerd.

Paulien Kok - Ondernemer

Geloof in onze kernwaarden

Ingrid heb ik ontmoet aan het begin van deze droom de Klik was er direct. Ingrid gelooft in onze kernwaarden; geven, delen, samenwerken en waarderen. Ze gelooft in de gedachte wat je geeft krijg je (ooit) terug. Zonder verwachtingen en vol overgave heeft zij ja gezegd om belangeloos startende ondernemers te willen helpen.

Rachel van de Greef - Ondernemer

Echt werken aan jezelf

Geef mij het werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken….

Een career coachingstraject verschaft waardevolle inzichten waar u mee aan het werk kunt. Wel eens gedacht aan wat uw volgende stap zou kunnen of moeten zijn? Of wordt u dankzij onvrijwillig ontslag gedwongen om na te denken over wat de volgende stap in uw loopbaan is.