Joeske Geboers

HRM Consultant

Joeske volgde de Business NLP Practitioner, NLP Master en Post Master Practitioner training bij IvPE. Lees hieronder haar verhaal.

“Iets meer leveren dan men verwacht”

Geboeid door mensen in organisaties en gesteund door een ruime ervaring en deskundigheid op het terrein van Human Resources Management manage ik veranderingen met resultaat én inlevingsvermogen. Mijn stijl kenmerkt zich als toegankelijk, integer, inspirerend en resultaatgericht. Balans is daarbij het magische woord en de eindeloze uitdaging. NLP is het antwoord.

Als zelfstandig consultant en interim manager ben ik altijd bezig met service en kwaliteit leveren aan mijn opdrachtgevers. “Iets meer leveren dan men verwacht” is mijn motto en daar is niks mis mee zolang je er grip op hebt.

Tijdens de NLP Practitioner leerde ik praktische methodes om de vraag van opdrachtgevers beter te doorgronden. De vraag achter de vraag naar boven krijgen. Het onderbewuste bewust maken, simpel weg door betere vragen te stellen, kritischer te luisteren en andere signalen op te vangen. “Iets meer leveren dan men verwacht” kan ik nu veel concreter maken.

In de Master Practitioner schudde ik flink aan de overtuiging achter mijn motto. Ik leerde dat de opdrachtgever ook heel tevreden is als ik gewoon lever wat men verwacht. Mijn energie zet ik nu meer genuanceerd in. Het kunnen balanceren voelt goed! By the way het woord “opdrachtgever” kan ik door iedere relatie vervangen……moeder, echtgenoot, dochter, vriendin?!

Joeske Geboers
HRM Consultant AllJoers BV

Dit vonden zij van hun Business NLP Training

Lees hoe andere managers, docenten, ondernemers en coaches hun Business NLP training hebben ervaren. Lees hier alle ervaringen.