Een Business NLP Training kiezen

Instituut voor Psyche Economie / Business NLP trainingen / Een Business NLP Training kiezen

+Waarom is een business NLP training iets voor mij?

Mensen verrichten werk: buitenshuis e/o binnenshuis.  Mensen maken deel uit van een team: sport, werk, je familie en of  je gezin. Mensen willen leiding kunnen geven:  aan hun eigen situatie en daarmee verantwoordelijkheid nemen voor een groter geheel. Is dat gemakkelijk ? Nee, beslist niet!

Om in je NLP training ook juist gericht voor deze aspecten tijd en aandacht te besteden voegt toe. Je kunt immers pas een ander leiden, als je jezelf weet te leiden. Je kunt een ander overtuigen en motiveren als je zelf je visie helder hebt.

Managers kunnen dan ook heel gemakkelijk aangeven dat het ME time is, tijd voor playtime en personal development, zonder schuldgevoel omdat het uiteindelijk ook in het belang van het bedrijf is.

+Zij gingen je voor

Ben je ondernemer, ben je manager, of ben je simpelweg op zoek naar een effectievere zelf? Dan ben je van harte welkom en is de training helemaal geschikt voor jou! Maak een afspraak voor een kennismakings- intakegesprek dan gaan we gelijk met het persoonlijke maatwerk beginnen.

Ondernemers, managers, docenten en coaches volgden eerder de Business NLP Trainingen bij IvPE. Velen gingen je voor en vertellen graag hun ervaring aan je! Lees het door, het helpt je om een goed beeld te krijgen wat het ook jou kan gaan opleveren.

Nieuwsgierig? Vragen?

Zij volgden al de Business NLP Training

Deze coaches, managers, docenten en andere professionals volgden al de Business NLP Training. Klik hieronder verder en lees hun ervaringen.

Paulien Kok

``Jaren doorgestoomd``

Ton Bressers

Beslissingen nemen

Carina van Reeven

Jij bent het succes!

Petra Kwast

Go together!