Hans Derksen

Biobased Business Professional /
Co- founder en directeur

Hans volgde de Business NLP Practitioner, NLP Master en Post Master Practitioner training bij IvPE. Lees hieronder zijn verhaal.

“Als rasechte bèta uitgedaagd worden…”

Op de “boerderij” kom ik al met veel plezier sinds het nog een kapschuur was. Elk bezoek, of het nu in het kader van coachingsgesprekken of van NLP trainingen was, bracht mij weer nieuwe inzichten. Inzichten in mijzelf, mijn interactie met de omgeving en mijn wereldbeschouwing.

Ondanks dat ik niet zelf direct bij coaching betrokken ben geraakt, hebben al deze trajecten mij veel geleerd over mij zelf en mijn communicatie met anderen, zowel privé alsook zakelijk: bijvoorbeeld effectiever in overleggen met collega’s en in acquisitiegesprekken voor mijn bedrijf.

Daarnaast heb ik het ook heel spannend gevonden als rasechte bèta uitgedaagd te worden op het terrein van meer mensgerichte zaken en spiritualiteit en te leren dat er meer boeiends onder de zon is dan alleen natuurwetenschap.

En dit allemaal nog los van het feit dat ik het hartstikke leuk vond om met Ingrid, haar medewerkers en mijn NLP-training collega’s te sparren en na afloop een wijntje te drinken. Proost!

Hans Derksen

Dit vonden zij van hun Business NLP Training

Lees hoe andere managers, docenten, ondernemers en coaches hun Business NLP training hebben ervaren. Lees hier alle ervaringen.