Business NLP Trainingen

Vergroot resultaatgerichtheid, effectiviteit, energie én voldoening!

NLP is één van de meest effectieve en veelzijdige opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. NLP verschaft bewustwording en zelfinzicht hoe je als persoon functioneert en wat voor invloed dit heeft op het persoonlijk handelen in je werk- én privéleven. Met een Business NLP Training ontdek je wat werkelijk belangrijk voor je is, waar je prioriteiten wilt leggen en hoe je dit kunt vertalen in concrete doelstellingen.

1Business NLP Practitioner

Je wil slimmer te werk gaan, niet harder. Vanuit meer overtuigingskracht en visie wil je jezelf én anderen motiveren. Effectief communiceren en persoonlijk leiderschap. Dat haal je op in de Business NLP Practitioner.

2Business NLP Master Practitioner

Tijdens de Business NLP Master breng je echt verdieping aan in je eigen ontwikkeling. Je geeft je eigen ontwikkelkompas vorm op de diepste niveaus en acteert vanuit je (diepe) overtuigingen, waarden en patronen.

3Business NLP Post Master Practitioner

De Business NLP Post Master geeft je op nieuwe wijze verdieping en inzichten. De verbreding, verdieping en koers krijgen vorm op persoonlijk en zakelijk vlak; maar ook op maatschappelijk en systemisch niveau.

Image2
Effectieve communicatie en Persoonlijk leiderschap

Business NLP Practitioner

Image2
Verdieping, overtuigingen en waarden, meesterschap

Business NLP Master

Image2
Verbreding, verdieping en koers voor de komende jaren

Business NLP Post Master

Jouw trainer: Ingrid Straet

Het contact met mij wordt als enthousiasmerend, uitdagend én respectvol ervaren. In de feedback die ik krijg zijn integriteit, diepgang en bevlogenheid centrale begrippen. Zo word ik gezien als een stevige (en waar nodig pittige) gesprekspartner die met lef en creativiteit naar een resultaat toewerkt. Met ziel in zakelijkheid zitten geeft het beste resultaat. Dat geldt ook voor mij.

De Business NLP trainingen verzorg ik samen met gasttrainers.
Maak kennis met de gasttrainers van IvPE.

Deze professionals gingen je voor

Lees hoe andere managers, docenten, ondernemers en coaches hun Business NLP opleiding hebben ervaren.
» Bekijk hier alle referenties