Business NLP Trainingen Print deze pagina

“Humanity into the Business”,                                                                                                                   vergroot de resultaatgerichtheid, effectiviteit, levensenergie  én voldoening!

NLP is één van de meest effectieve en veelzijdige opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. NLP verschaft bewustwording en zelfinzicht hoe u als persoon functioneert en wat voor invloed dit heeft op het persoonlijk handelen in uw werk- én privéleven. U ontdekt wat werkelijk belangrijk voor u is, waar u prioriteiten wilt leggen en
hoe dit te vertalen in concrete doelstellingen om deze vervolgens ook weloverwogen in gang te zetten. De opleiding biedt een coachingsmodel met tools om doelstellingen op pragmatische wijze te realiseren en te verankeren. De combinatie van verdieping, inzicht, persoonlijke prioriteiten en inzet van positieve patronen resulteert in een verbluffend eenvoudige manier van zelfsturing.

Intake/kennismakingsgesprek
Voordat u aan de opleiding begint nodig ik ( Ingrid Straet, hoofdtrainer) u uit voor een persoonlijk intake/kennismakingsgesprek om uw doelen en verwachtingen door te spreken. Zo gaan we gelijk aan de slag om met een duidelijke focus op uw persoonlijke en professionele doelen van start te kunnen gaan. Maak hier een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Business Practitioner opleiding
Business Master Practitioner opleiding
Business Post Master Practitioner opleiding

De opleiding is erkend door de NVNLP en de NLPUniversity te Californië van Robert Dilts en Judith Delozier, grondleggers van NLP.
Dit betekent dat U een internationaal erkend certificaat ontvangt na afronding van de opleiding.