Marjon Wijsman

Coach en Trainer

Marjon volgde de Business NLP Practitioner en Business NLP Master Practitioner training bij IvPE. Lees hieronder haar verhaal.

“Je kunt altijd terugkomen op de Boerderij”

In de tijd dat ik wist dat het beroep dat ik uitoefende mij geen voldoening gaf en dat ik “iets anders” wilde, ben ik met NLP, specifiek bij IVPE, in aanraking gekomen. Het heeft mij richting gegeven, door te leren focussen, doelen te stellen en in te zien wat ik wel wil en waar ik wel goed in ben. Ik ben mijzelf meer gaan waarderen en heb oog gekregen voor de mogelijkheden die ik heb.
In dit hele proces ben ik zelf de sleutel tot verandering.

Als coach staat NLP aan de basis van de manier waarop ik werk. De vooronderstellingen zijn deel van mijn denken en handelen geworden en helpen mij om zo veel mogelijk oordeelloos naar iemand te luisteren en me bewust te zijn van de vele verschillende manieren waarop wij met elkaar communiceren; via beelden, geluiden, gevoelens en door met onszelf in gesprek te zijn. Met deze basis weet ik mensen te motiveren en zich bewust te laten worden van hun drijfveren.

Daarbij geven ook de logische niveaus inzicht in de mate waarin zelfvertrouwen en normen en waarden een rol spelen in ons handelen. Dit geld voor individuen, maar ook voor bedrijven.

Het mooie bij IVPE is dat NLP wordt geïmplementeerd in de verschillende contexten en gelinked wordt aan andere “coach”technieken en daarmee mogelijke onderliggende problematiek blootlegt.

De leeromgeving is rustgevend, besloten en zeer betrouwbaar, er is ruimte en vrijheid om je eigen tempo van leren te bepalen.
De onderlinge afspraken zijn duidelijk en bieden veiligheid om op persoonlijke- en zakelijke items in te gaan.

Eenmaal student/cursist geweest bij IVPE, kun je altijd terugkomen op de Boerderij om bijvoorbeeld tijdens de alumnidagen weer nieuwe inzichten op te doen en oude bekenden en nieuwe mensen te ontmoeten in een zeer gemoedelijke sfeer.
Ook de randvoorwaarden, koffie thee, lunch en Aardbeien zijn heel goed verzorgd.

Ingrid is naast een bevlogen, toegewijde en zeer ervaren docent, een zeer prettige, zorgende, warme persoonlijkheid en een geweldige gastvrouw!

Marjon Wijsman

Dit vonden zij van hun Business NLP Training

Lees hoe andere managers, docenten, ondernemers en coaches hun Business NLP training hebben ervaren. Lees hier alle ervaringen.