Executive coaching

Instituut voor Psyche Economie / Coaching / Executive coaching

Executive coaching

 

Inner game and Outer game: Leading Yourself, your Team, the Company , the Society.

 

Als directeur sta je er vaak alleen voor. Zie je dingen gebeuren binnen je organisatie die meer of andere aandacht verdienen? In welke fase van ontwikkeling zit de organisatie en welk type leiderschap wordt hierbij van je verwacht?

Ik coach executives op inspirerende en gedegen wijze in een professionele setting.
Gezamenlijk onderzoeken we welke alternatieven er zijn om de gewenste resultaten neer te zetten. De mogelijkheden om betere ondernemingsresultaten te bereiken. Uitgaande van je kwaliteiten worden flinke stappen gezet. Valkuilen worden herkend en handvatten aangereikt. Probeer het eens uit, een executive coachingstraject. Gegarandeerd dat je je organisatie anders gaat zien.

Wat levert het op?

Talenten worden meer zichtbaar en inzetbaar

Valkuilen scherper in beeld gebracht en bijgesteld

Met congruent leiderschap als resultaat

Leiderschap zoals het bij je past

Dat aansluit bij de visie van de organisatie

Executive coaching in de praktijk
Een coachingstraject voor executives gaat uit van een actuele casuïstiek die speelt binnen de organisatie. Om een blijvend effect te realiseren wisselen we praten af met het ervaren.

Met bijvoorbeeld praktijkopdrachten in de eigen werksituatie en het maken van analyses krijg je inzicht in hoe je met je leidinggevende capaciteiten en talenten blijvend effect kunt behalen. Tijdens de coaching besteden we hier specifiek aandacht aan.

Ik denk graag met je mee, wat voor jou het specifieke maatwerk is naar meerwaarde binnen je rol als executive!

Meer weten over welke mogelijkheden er zijn om jezelf en de organisatie nog beter te laten functioneren?
Bel gerust voor het maken van een afspraak om te bezien hoe we samen het verschil kunnen maken voor jou en/of je team en organisatie!

Bel en maak een afspraak voor een gesprek,
telefoonnummer 0031 (0)13 523 49 48 of rechtstreeks 06 227 858 28.

Lees hoe zij de coaching hebben ervaren

Wat vind ik belangrijk?

De coaching van Ingrid heeft mij helder gemaakt welke waarden en aspecten ik in mijn werk belangrijk vind. Ingrid's manier van werken is respectvol en ze weet haar veelzijdige kennis en ervaring van modellen flexibel in te zetten. Hiermee realiseert ze veel effect in korte tijd.

Carina van Reeven - Shared services professional

Meer inzicht in mezelf en de ander

Goed beslissingen nemen vraagt inzicht, overzicht, analyse, daadkracht en efficiënte communicatie hierover. Maar ook de emotionele kant van besluiten is wezenlijk: wat doet het met de ander, hoe houd ik voldoende afstand?

Ton Bressers - Bestuurder

De jaren ervoor 'doorgestoomd'

Een aantal jaren geleden werd ik mij bewust dat er verandering moest plaatsvinden in mijn loopbaan. Ingrid heeft mij als coach enorm geholpen bij dit veranderingstraject. Ik had eigenlijk al die jaren ervoor "doorgestoomd" zonder ook maar over mijn persoonlijke ontwikkeling na te denken. Met hulp van Ingrid heb ik gedroomd, geïdealiseerd en vooral ook gerealiseerd.

Paulien Kok - Ondernemer

Geloof in onze kernwaarden

Ingrid heb ik ontmoet aan het begin van deze droom de Klik was er direct. Ingrid gelooft in onze kernwaarden; geven, delen, samenwerken en waarderen. Ze gelooft in de gedachte wat je geeft krijg je (ooit) terug. Zonder verwachtingen en vol overgave heeft zij ja gezegd om belangeloos startende ondernemers te willen helpen.

Rachel van de Greef - Ondernemer

Echt werken aan jezelf

Inner game and Outer game: Leading Yourself, your Team, the Company, the Society.

Als directeur sta je er vaak alleen voor. Zie je dingen gebeuren binnen je organisatie die meer of andere aandacht verdienen? In welke fase van ontwikkeling zit je organisatie en welk type leiderschap wordt hierbij van je verwacht?