Coaching

Behoefte aan een stevige gesprekspartner die samen met jou de volgende stap zet?

Ik coach vanuit een professionele, gedegen, jarenlange kennis en ervaring. Mensen ervaren de kracht van inspireren en daadwerkelijk realiseren, integriteit en diepgang in de coachingstrajecten. Ervaar het blijvend resultaat!

Alle dynamiek in mijn werk kent volgens mijn klanten één rode draad; idealen scherp voor ogen krijgen en daarin concreet en tastbaar resultaat boeken. Dat geeft bevestiging dat je op de goede weg zit. Ook positieve energie, een brede blik en het zelfvertrouwen dat je investering in jezelf loont. Vandaar mijn motto; idealiseren én realiseren.

Voor managers, professionals en executives die gericht willen werken aan hun persoonlijke effectiviteit of professionele ontwikkeling ben ik een geïnspireerde gesprekspartner. Dat doe ik met plezier in diverse rollen. Als coach, klankbord en/of trainer met veelal een duidelijk uitgesproken doel voor ogen. Echter ook gewoon zo maar eens samen zitten buiten alle werk en doelen om.

Teams krijgen in mijn aanpak gerichte aandacht die past bij de fase van ontwikkeling waar zij als team staan. Dit altijd gekoppeld aan hun missie die wacht op tijdige realisatie. Soms betekent dat ook op individueel niveau een gerichte versnelling aanbrengen om het werk als team te laten slagen.

Mijn klantomgeving is divers. Naast (inter)nationaal bedrijfsleven en semi-overheden heb ik ook veel ervaring in de gezondheidszorg en de wereld van onderzoek en onderwijs. Zo begeleid ik executives, managers, zelfstandig ondernemers en professionals
die hun schouders willen zetten onder hun persoonlijke en professionele ontwikkeling of
die van hun team, organisatie of eigen onderneming.

Ik bied coachingstrajecten op verschillende (organisatie)gebieden.


Deze professionals gingen je voor

Lees hoe andere managers, docenten, ondernemers en andere professionals hun coaching hebben ervaren.
» Bekijk hier alle referenties