Jeroen Willems

Consultancy director

Jeroen volgde coaching bij IvPE. Lees hieronder zijn verhaal.

“Van Antwerpen tot de Achterhoek”

Ik ervaar al jaren een behoefte om op het juiste niveau een sparring partner te vinden op communicatief, commercieel en loopbaantechnisch gebied.
Na een zoektocht van enkele maanden van Antwerpen tot de Achterhoek naar een passende coach, werd ik door een positieve referentie in mijn netwerk op Ingrid gewezen.

Het eerste contact was meteen zodanig positief dat ik met haar in zee gegaan ben. Het heeft mij ontzettend veel goede dingen opgeleverd. Direct was de invloed merkbaar in commerciële trajecten (o.a. door de NLP technieken). Daarnaast heeft het mij veel inzicht gegeven in mijn eigen persoonlijke drijfveren en doelen. In hoe ik met mijn collega’s omga, maar ook met klanten, aandeelhouders en gezin.

De kracht van Ingrid ligt in het goed inleven in de coachee en daar een maatwerk programma voor samenstellen. Wat ze ook heel goed doet is telkens tussentijds checken of we nog op de goede weg zitten of bij moeten sturen. Daarnaast brengt ze een breed pallet aan theoretische modellen en technieken mee. Ze schakelt steeds op het juiste moment van details naar het grotere geheel. Daarnaast is ze een warme en betrokken persoon, met een juiste balans tussen het meer mens- en meer resultaatgerichte.

Voor mij geeft het altijd veel energie om een coaching sessie met haar mee te maken. Ik ga er vaak vrij blanco heen en kom er vol ideeën weer naar buiten.
Ik beveel iedereen die persoonlijk verdieping en verbreding zoekt van harte aan om met Ingrid “samen te werken!”

Drs. ing. Jeroen Willems
Consultancy Director

Dit vonden zij van hun Business NLP Training

Lees hoe andere managers, docenten, ondernemers en coaches hun Business NLP training hebben ervaren. Lees hier alle ervaringen.