Monique van Gurp

Adviseur, trainer en coach

Monique volgde de Business NLP Practitioner, NLP Master en Post Master Practitioner training bij IvPE. Lees hieronder haar verhaal.

“Een flinke professionaliseringsslag gemaakt”

Door Ingrid ben ik me meer bewust geworden van mijn eigen kracht. Ik kan mijn talenten gerichter inzetten en weet wat mijn overtuigingen en drijfveren zijn. Ik maak daar gebruik van in klussen die op me afkomen. Ik weet waar mijn toegevoegde waarde ligt en waar ik die beter aan anderen over kan laten.

In de trainingen en coaching die ik verzorg heb ik een flinke professionaliserings slag gemaakt. Om die reden ben ik bij ingrid terecht gekomen, een paar jaar geleden. Mijn bezoeken aan de boerderij hebben me uiteindelijk veel meer opgeleverd dan alleen maar beter worden in mijn vak.

Ingrid zorgt voor kwaliteit en persoonlijke aandacht en is voor mij het ultieme voorbeeld van een goede trainer en coach. Ze weet een vertrouwelijke omgeving te creëeren die enorm uitdaagt om jezelf nog beter te leren kennen. Van Ingrid heb ik geleerd om er optimaal voor de ander te zijn, maar daarnaast ook mijn eigen kracht te bewaren.

Ik hoop nog vele jaren op de boerderij te blijven komen.

Monique van Gurp
Adviseur, trainer en coach Brabant Aquademie

Dit vonden zij van hun Business NLP Training

Lees hoe andere managers, docenten, ondernemers en coaches hun Business NLP training hebben ervaren. Lees hier alle ervaringen.