Alumnidagen 2020 – Breng je ervaring in beweging

Jaarlijkse Alumni-Oogstdagen
Dit jaar éxtra Alumnidagen: 23 en 24 September 2021

Breng je ervaring in beweging

Jaarlijks organiseren wij “oogstdagen” voor Alumni die de Business NLP Practitioner, Business NLP Master en/of Post Master Training gevolgd hebben bij IvPE. Ook introducés zijn welkom, jij kunt ze immers op weg helpen met het NLP gereedschap dat je in huis hebt!

Het ontmoeten van oude bekenden en nieuwe mensen, die als gezamenlijk doel hebben het actief houden van de opgedane inzichten. Het steeds weer verder ontwikkelen aan de hand van NLP wordt tijdens de jaarlijkse alumnidagen telkens weer als zeer inspirerend en zinvol ervaren. Ik verheug me weer om samen twee bijzonder mooie dagen te maken! 
Ingrid Straet

Dit jaar betreft het een energieke, pitstop in beweging!

Wil jij op een verfrissende manier verdieping aanbrengen in je eigen ontwikkeling en persoonlijk leiderschap? Kom dan naar de alumnidagen op 23 en september 2021.  

Breng je ervaring in beweging!
“Wanneer ik iemand vanuit mijn geheugen kopieer in beweging, stop ik met voelen, denken en ervaren zoals ik dat in het dagelijks leven doe. Door mij letterlijk en figuurlijk te verplaatsen in de ander, voel ik blijkbaar wat hem of haar beweegt. Zorgvuldig en positief beschrijf ik wat ik gewaar word. Mensen herkennen veel van zichzelf en anderen. Het brengt zelfkennis, antwoorden en stof tot nadenken.”

Als zoon van een aannemer in betonbouw begreep Jan Pieter van Lieshout als geen ander, dat de gedachte aan dansen bij velen weerstand oproept. Met de Sensedancemethode wist hij deze vooroordelen te slechten. De methode oogst waardering voor de positieve invloed die het heeft gehad op de persoonlijke groei van mensen en hun onderlinge verhoudingen. Waardering ook voor doorbraak die in enkele minuten ongemerkt wordt gerealiseerd bij het oprekken van comfortzones.

Op 23 september verzorgt Jan Pieter van Lieshout zijn DanseScan-workshop. Hiervoor is geen danservaring, danspartner en/of aangepaste kleding nodig. De DanceScan is gebaseerd op simpele groepsdansen op rustige muziek volgens het motto ‘Er zijn geen fouten, alleen maar variaties’. Van niemand wordt verwacht om solo voor de groep te dansen. De enige die dat doet is de dansmeester zelf. Verwacht dus geen intensieve dansacitiviteit; integendeel. De workshop heeft een ingetogen karakter maar brengt qua inspiratie en zelfinzicht een onvergetelijke ervaring.

Op 24 september neem ik – Ingrid Straet – je mee in de beweging via NLP en het Systemische gedachtengoed.

Deze twee dagen staan in het teken van het thema beweging op verschillende dimensies. Door fysiek te bewegen en anders te ervaren, door je eigen ervaringen, ontwikkeling en bewustzijn in beweging te brengen. We maken twee dagen lang diepgang waarbij je nieuwe kennis op doet voor verdere groei en bewustzijnsontwikkeling.

Wil jij na een roerige periode weer me-time en op een andere manier je ervaring en ontwikkeling in beweging brengen? Meld je dan aan.

Voor ondernemers, managers, professionals. Ik verheug me om weer mooie dagen voor je te verzorgen!

Data & tijden:
Donderdag en vrijdag
23 & 24 September 2021
Ontvangst vanaf 9.30 uur
Aanvang 10.00 uur
Lunch 13.00 tot ongeveer 14.30 uur
Einde dag 18.00 uur

De prijs voor deze 2-daagse is € 260,- inclusief koffie, thee en lunch.
Vrijgesteld van BTW.

Jan Pieter van Lieshout

Jan Pieter van Lieshout

Jan Pieter werd eigenaar van het befaamde Dans- instituut Wim Voeten, die hij de naam Voetisch gaf. Tijdens een sabattical leave studeerde hij Emotionele Intelligentie en leerde hij dansen uit vele eeuwen en culturen. Deze nieuwe kennis voegde hij samen met zijn opgebouwde knowhow tot Sensedance: de maatschappelijke toepasbaarheid van dans voor mens en organisatie in de 21e eeuw.

Als zoon van een aannemer in betonbouw begreep hij als geen ander, dat de gedachte aan dansen bij velen weerstand oproept. Met de Sensedancemethode wist hij deze vooroordelen te slechten. De methode oogst waardering voor de positieve invloed die het heeft gehad op de persoonlijke groei van mensen en hun onderlinge verhoudingen. Waardering ook voor doorbraak die in enkele minuten ongemerkt wordt gerealiseerd bij het oprekken van comfortzones.

Bekijk ook de eerdere alumnidagen

» Bekijk de alumnidagen van 2018
» Bekijk de alumnidagen van 2017
» Bekijk de alumnidagen van 2016
» Bekijk de alumnidagen van 2015
» Bekijk de alumnidagen van 2014

Wat vind ik belangrijk?

De coaching van Ingrid heeft mij helder gemaakt welke waarden en aspecten ik in mijn werk belangrijk vind. Ingrid's manier van werken is respectvol en ze weet haar veelzijdige kennis en ervaring van modellen flexibel in te zetten. Hiermee realiseert ze veel effect in korte tijd.

Carina van Reeven - Shared services professional

Meer inzicht in mezelf en de ander

Goed beslissingen nemen vraagt inzicht, overzicht, analyse, daadkracht en efficiënte communicatie hierover. Maar ook de emotionele kant van besluiten is wezenlijk: wat doet het met de ander, hoe houd ik voldoende afstand?

Ton Bressers - Bestuurder

De jaren ervoor 'doorgestoomd'

Een aantal jaren geleden werd ik mij bewust dat er verandering moest plaatsvinden in mijn loopbaan. Ingrid heeft mij als coach enorm geholpen bij dit veranderingstraject. Ik had eigenlijk al die jaren ervoor "doorgestoomd" zonder ook maar over mijn persoonlijke ontwikkeling na te denken. Met hulp van Ingrid heb ik gedroomd, geïdealiseerd en vooral ook gerealiseerd.

Paulien Kok - Ondernemer

Coachende stijl van leidinggeven

Door de trainingen weet ik de ander beter in zijn eigen taal aan te spreken en heb ik een meer coachende stijl van leidinggeven ontwikkeld. Ook ben ik me meer bewust geworden van mijn onbewuste patronen en durf ik daardoor nu meer intuïtief te handelen. Daarnaast zit de kracht van de trainingen voor mij in de uiteenlopende onderwerpen en de diversiteit van de gastsprekers, welke telkens weer zorgen voor verfrissende inzichten.

Rob Mutsaers - Zelfstandig ondernemer