Alumnidagen 2014 – de Oogstdagen

Alumnidagen 2014 – “de Oogstdagen” 

Jaarlijks organiseren wij “oogstdagen” voor Alumni die de Business NLP Practitioner, Business NLP Master en/of Post Master Training gevolgd hebben bij IvPE. Ook introducés zijn welkom, jij kunt ze immers op weg helpen met het NLP gereedschap dat je in huis hebt!

Het ontmoeten van oude bekenden en nieuwe mensen, die als gezamenlijk doel hebben het actief houden van de opgedane inzichten. Het steeds weer verder ontwikkelen aan de hand van NLP wordt tijdens de jaarlijkse alumnidagen telkens weer als zeer inspirerend en zinvol ervaren. Ik verheug me weer om samen twee bijzonder mooie dagen te maken! 
Ingrid Straet

2014: Workshops met Josette Dijkhuizen en Robert van den Broek

Op 5 en 6 juni 2014 kun jij samen met je mede-NLP’ers weer verdieping aanbrengen in je NLP-kennis en een volgende stap maken in het ontwikkelproces. We doen dat dit jaar met twee inspirerende sprekers.

Josette is een inspirerende spreker en heeft diverse ondernemersboeken op haar naam staan. Ze doet al jaren (promotie)onderzoek naar het onderwerp. Juist de combinatie van wetenschap en praktijk maakt haar verhaal over ‘ondernemersgenen’ uniek. Je wordt geprikkeld om na te denken over de kwaliteiten die nodig zijn voor succes en de verdere ontwikkeling daarvan.

Robert van den Broek is cineast, vader en filosoof. Hij maakte de film ‘Alles over Niets’ en laat je zien hoe je uit de mallemolen kunt stappen door een geheel andere zienswijze op het leven. Aan de hand van non-dualiteit en Indiase filosofie brengt hij je een stap verder.
Bekijk hier een trailer van zijn film ‘Alles over niets’

Programma
We starten iedere dag met een inspirerende spreker in de ochtend. Josette (5  juni) en Robert (6 juni) delen hun inspirerende verhalen voor ondernemers, managers, docenten; voor iedereen die een volgende stap wil nemen.

In de middag gaan we aan de slag met de verworven inzichten van de ochtend.

Introducés zijn van harte welkom, ook al hebben ze nog geen NLP kennis. Je kunt ze immers ‘s middags mee op weg helpen met het NLP gereedschap dat je in huis hebt.

Dagprogramma 5 en 6 juni 2014
10.00 – 10.20 uur Gezamenlijke kennismaking: wie is er allemaal ?
10.30 – 12.30 uur Josette Dijkhuizen / Robert van den Broek
13.00 – 14.30 uur Lunch met de vertrouwde heerlijke vers geplukte aardbeien
14.30 – 18.00 uur Aan de slag met de verworven inzichten van de ochtend. Concreet aan de slag met elkaar coachen/ begeleiden door het ontwikkelproces met NLP tools . We zullen eerst samen sparren wat een mogelijke aanpak zou zijn om jullie inzichten en doelen ter verwezenlijken. We gaan je NLP –tools  aanscherpen en herhalen. Uiteraard ben ik er zelf met raad en daad om jullie ter zijde te staan hierin!

De prijs voor deze 2-daagse is € 210,- inclusief koffie, thee en lunch. Vrijgesteld van BTW.

Bekijk ook de eerdere alumnidagen

» Bekijk de alumnidagen van 2018
» Bekijk de alumnidagen van 2017
» Bekijk de alumnidagen van 2016
» Bekijk de alumnidagen van 2015

Lees een aantal referenties van Boerderij-bezoekers

Wat vind ik belangrijk?

De coaching van Ingrid heeft mij helder gemaakt welke waarden en aspecten ik in mijn werk belangrijk vind. Ingrid's manier van werken is respectvol en ze weet haar veelzijdige kennis en ervaring van modellen flexibel in te zetten. Hiermee realiseert ze veel effect in korte tijd.

Carina van Reeven - Shared services professional

Meer inzicht in mezelf en de ander

Goed beslissingen nemen vraagt inzicht, overzicht, analyse, daadkracht en efficiënte communicatie hierover. Maar ook de emotionele kant van besluiten is wezenlijk: wat doet het met de ander, hoe houd ik voldoende afstand?

Ton Bressers - Bestuurder

De jaren ervoor 'doorgestoomd'

Een aantal jaren geleden werd ik mij bewust dat er verandering moest plaatsvinden in mijn loopbaan. Ingrid heeft mij als coach enorm geholpen bij dit veranderingstraject. Ik had eigenlijk al die jaren ervoor "doorgestoomd" zonder ook maar over mijn persoonlijke ontwikkeling na te denken. Met hulp van Ingrid heb ik gedroomd, geïdealiseerd en vooral ook gerealiseerd.

Paulien Kok - Ondernemer

Coachende stijl van leidinggeven

Door de trainingen weet ik de ander beter in zijn eigen taal aan te spreken en heb ik een meer coachende stijl van leidinggeven ontwikkeld. Ook ben ik me meer bewust geworden van mijn onbewuste patronen en durf ik daardoor nu meer intuïtief te handelen. Daarnaast zit de kracht van de trainingen voor mij in de uiteenlopende onderwerpen en de diversiteit van de gastsprekers, welke telkens weer zorgen voor verfrissende inzichten.

Rob Mutsaers - Zelfstandig ondernemer