Alumnidagen 2017 – Systemisch werken en organisatie-opstellingen

Alumnidagen 2017 – Systemisch werken en organisatie-opstellingen

Jaarlijks organiseren wij “oogstdagen” voor Alumni die de Business NLP Practitioner, Business NLP Master en/of Post Master Training gevolgd hebben bij IvPE. Ook introducés zijn welkom, jij kunt ze immers op weg helpen met het NLP gereedschap dat je in huis hebt!

Het ontmoeten van oude bekenden en nieuwe mensen, die als gezamenlijk doel hebben het actief houden van de opgedane inzichten. Het steeds weer verder ontwikkelen aan de hand van NLP wordt tijdens de jaarlijkse alumnidagen telkens weer als zeer inspirerend en zinvol ervaren. Ik verheug me weer om samen twee bijzonder mooie dagen te maken! 
Ingrid Straet

2017: Systemisch werken & organisatie-opstellingen

Barbara Hoogenboom
Wil jij op een andere manier verdieping aanbrengen in je eigen ontwikkeling en leiderschap? Kom dan naar de alumnidagen op 8 en 9 juni 2017. Deze twee dagen staan in het teken van systemisch werken en organisatie-opstellingen. Aan de hand van (fysieke) opstellingen en waarnemings-oefeningen bekijken én ervaren we de systeemdynamiek in organisaties.

Barbara Hoogenboom brengt deze wereldwijd beproefde methode van kijken naar patronen in organisaties op 8 juni naar de Boerderij. Barbara is één van de eigenaren van het Bert Hellinger Instituut. Zij geeft (internationaal) trainingen, systemische coaching en begeleidt opstellingen.

Ze geniet van het besef dat deelnemers in systemisch werken op hun beurt het systemische gedachtengoed op hun eigen manier verder verspreiden in families, organisaties en in de maatschappij.

Tijden:
Ontvangst vanaf 9.30 uur
Aanvang 10.00 uur
Lunch 13.00 tot ongeveer 14.30 uur
Einde dag 18.00 uur

Programma
We starten 8 juni met Barbara Hoogenboom als coach en workshopleider. Aan de hand van (fysieke) opstellingen en waarnemings-oefeningen bekijken én ervaren we de systeemdynamiek in
organisaties. Doel is hierbij om vanuit coachend leiderschap meer inzicht en invloed te verwerven in de patronen die in organisaties verborgen liggen. Hoe kunnen we zaken uit het onbewuste bewust maken? En hoe kunnen we daarop meer invloed uitoefenen?

De oogst van deze dag:

  • Systeemdynamiek zien én ervaren,
  • Jouw waarnemingsvaardigheden nóg scherper,
  • Verrassende nieuwe inzichten.

Dagprogramma 9 juni 
Op 9 juni verdiepen we verder op jouw waarnemingsvaardigheden en maken we een vervolstap in (organisatie)opstellingen. Er is voldoende ruimte om jouw eigen opstelling te doorleven.

  • Je ‘eigen organisatie-opstelling’
  • Onbewuste (organisatie)patronen boven water

Tijden:
Ontvangst vanaf 9.30 uur
Aanvang 10.00 uur
Lunch 13.00 tot ongeveer 14.30 uur
Einde dag 18.00 uur

De prijs voor deze 2-daagse is € 230,- (1 dag € 160,-) inclusief koffie, thee en lunch.
Vrijgesteld van BTW.

Wil jij al wat ‘proeven’ van systemisch werken? Lees ‘Vleugels voor Verandering’ van Jacob Stam.

Bekijk ook de eerdere alumnidagen

» Bekijk de alumnidagen van 2018
» Bekijk de alumnidagen van 2016
» Bekijk de alumnidagen van 2015
» Bekijk de alumnidagen van 2014

Lees een aantal referenties van Boerderij-bezoekers

Wat vind ik belangrijk?

De coaching van Ingrid heeft mij helder gemaakt welke waarden en aspecten ik in mijn werk belangrijk vind. Ingrid's manier van werken is respectvol en ze weet haar veelzijdige kennis en ervaring van modellen flexibel in te zetten. Hiermee realiseert ze veel effect in korte tijd.

Carina van Reeven - Shared services professional

Meer inzicht in mezelf en de ander

Goed beslissingen nemen vraagt inzicht, overzicht, analyse, daadkracht en efficiënte communicatie hierover. Maar ook de emotionele kant van besluiten is wezenlijk: wat doet het met de ander, hoe houd ik voldoende afstand?

Ton Bressers - Bestuurder

De jaren ervoor 'doorgestoomd'

Een aantal jaren geleden werd ik mij bewust dat er verandering moest plaatsvinden in mijn loopbaan. Ingrid heeft mij als coach enorm geholpen bij dit veranderingstraject. Ik had eigenlijk al die jaren ervoor "doorgestoomd" zonder ook maar over mijn persoonlijke ontwikkeling na te denken. Met hulp van Ingrid heb ik gedroomd, geïdealiseerd en vooral ook gerealiseerd.

Paulien Kok - Ondernemer

Coachende stijl van leidinggeven

Door de trainingen weet ik de ander beter in zijn eigen taal aan te spreken en heb ik een meer coachende stijl van leidinggeven ontwikkeld. Ook ben ik me meer bewust geworden van mijn onbewuste patronen en durf ik daardoor nu meer intuïtief te handelen. Daarnaast zit de kracht van de trainingen voor mij in de uiteenlopende onderwerpen en de diversiteit van de gastsprekers, welke telkens weer zorgen voor verfrissende inzichten.

Rob Mutsaers - Zelfstandig ondernemer