Alumnidagen 2015 – De relatie met macht – Oscar David

Alumnidagen 2015 – De relatie met macht

Jaarlijks organiseren wij “oogstdagen” voor Alumni die de Business NLP Practitioner, Business NLP Master en/of Post Master Training gevolgd hebben bij IvPE. Ook introducés zijn welkom, jij kunt ze immers op weg helpen met het NLP gereedschap dat je in huis hebt!

Het ontmoeten van oude bekenden en nieuwe mensen, die als gezamenlijk doel hebben het actief houden van de opgedane inzichten. Het steeds weer verder ontwikkelen aan de hand van NLP wordt tijdens de jaarlijkse alumnidagen telkens weer als zeer inspirerend en zinvol ervaren. Ik verheug me weer om samen twee bijzonder mooie dagen te maken! 
Ingrid Straet

2015: De relatie met macht – Oscar David

Op 11 juni deelt Oscar David zijn ervaring en expertise over het thema macht. Voor ondernemers, managers, docenten; voor iedereen die wil reflecteren op zijn eigen relatie tot macht.  Introducees zijn van harte welkom, ook al hebben ze nog geen NLP kennis. Je kunt ze immers mee op weg helpen met het NLP gereedschap dat je in huis hebt.

Oscar David is coach, adviseur, organisatiepsycholoog en schrijver van het boek ‘Macht: van instinct tot integriteit.’  Op 11 juni verzorgt hij een workshop over dit thema bij IvPE. Wie geen macht heeft, loopt niet het risico het te verliezen. Maar wie macht ontbeert, kan er ook niks moois mee creëren. Als we geen macht hebben, kunnen we het niet misbruiken. Maar zonder macht kunnen we ook het verschil niet maken.

  • De drie vormen van macht: macht 1.0, macht 2.0 en macht 3.0
  • Wat is mijn relatie met macht?
  • Reflectie op macht

Programma
We starten 11 juni met Oscar David als inspirerende spreker en workshopleider. In de middag gaan we aan de slag met de verworven inzichten van de ochtend.  Op 12 juni nemen we een volgende verdiepingsstap. We gaan werken aan jouw ROI met Reflectie, Ontwikkeling en Inspiratie. Zo verlaat je de boerderij met een concreet plan om jouw gestelde doelen in 2015 te realiseren.

Introducees zijn van harte welkom, ook al hebben ze nog geen NLP kennis. Je kunt ze immers ‘s middags mee op weg helpen met het NLP gereedschap dat je in huis hebt.

Dagprogramma 11 juni
10.00 – 10.20 uur Gezamenlijke kennismaking: wie is er allemaal ?
10.30 – 13.00 uur Oscar David – Macht
13.00 – 14.30 uur Lunch met de vertrouwde heerlijke vers geplukte aardbeien
14.30 – 18.00 uur Aan de slag met de verworven inzichten van de ochtend. Concreet aan de slag met elkaar coachen/ begeleiden door het ontwikkelproces met NLP tools.

Dagprogramma 12 juni
De diversiteit van je NLP bagage wordt weer ruim ervaren.
We gaan concreet aan de slag met je NLP gereedschap om:
– Je visie aan te scherpen,
– Vervolgens concreet maken hoe te realiseren.
Je gaat met een concrete aanpak weer naar huis!

De prijs voor deze 2-daagse is € 230,- inclusief koffie, thee en lunch. Vrijgesteld van BTW.

Bekijk ook de eerdere alumnidagen

» Bekijk de alumnidagen van 2018
» Bekijk de alumnidagen van 2017
» Bekijk de alumnidagen van 2016
» Bekijk de alumnidagen van 2014

Lees een aantal referenties van Boerderij-bezoekers

Wat vind ik belangrijk?

De coaching van Ingrid heeft mij helder gemaakt welke waarden en aspecten ik in mijn werk belangrijk vind. Ingrid's manier van werken is respectvol en ze weet haar veelzijdige kennis en ervaring van modellen flexibel in te zetten. Hiermee realiseert ze veel effect in korte tijd.

Carina van Reeven - Shared services professional

Meer inzicht in mezelf en de ander

Goed beslissingen nemen vraagt inzicht, overzicht, analyse, daadkracht en efficiënte communicatie hierover. Maar ook de emotionele kant van besluiten is wezenlijk: wat doet het met de ander, hoe houd ik voldoende afstand?

Ton Bressers - Bestuurder

De jaren ervoor 'doorgestoomd'

Een aantal jaren geleden werd ik mij bewust dat er verandering moest plaatsvinden in mijn loopbaan. Ingrid heeft mij als coach enorm geholpen bij dit veranderingstraject. Ik had eigenlijk al die jaren ervoor "doorgestoomd" zonder ook maar over mijn persoonlijke ontwikkeling na te denken. Met hulp van Ingrid heb ik gedroomd, geïdealiseerd en vooral ook gerealiseerd.

Paulien Kok - Ondernemer

Coachende stijl van leidinggeven

Door de trainingen weet ik de ander beter in zijn eigen taal aan te spreken en heb ik een meer coachende stijl van leidinggeven ontwikkeld. Ook ben ik me meer bewust geworden van mijn onbewuste patronen en durf ik daardoor nu meer intuïtief te handelen. Daarnaast zit de kracht van de trainingen voor mij in de uiteenlopende onderwerpen en de diversiteit van de gastsprekers, welke telkens weer zorgen voor verfrissende inzichten.

Rob Mutsaers - Zelfstandig ondernemer