Alumnidagen 2016- Adriaan Hoogendijk – vitaliteit en bezieling in je werk!

Alumnidagen 2016 – “oogstdagen” met Adriaan Hoogendijk

Jaarlijks organiseren wij “oogstdagen” voor Alumni die de Business NLP Practitioner, Business NLP Master en/of Post Master Training gevolgd hebben bij IvPE. Ook introducés zijn welkom, jij kunt ze immers op weg helpen met het NLP gereedschap dat je in huis hebt!

Het ontmoeten van oude bekenden en nieuwe mensen, die als gezamenlijk doel hebben het actief houden van de opgedane inzichten. Het steeds weer verder ontwikkelen aan de hand van NLP wordt tijdens de jaarlijkse alumnidagen telkens weer als zeer inspirerend en zinvol ervaren. Ik verheug me weer om samen twee bijzonder mooie dagen te maken! 
Ingrid Straet

2016: Adriaan Hoogendijk – vitaliteit en bezieling in je werk!

Op 9 juni deelt Adriaan Hoogendijk zijn ervaring en expertise rondom passie en bezieling in je werk. Voor ondernemers, managers, directeuren, professionals, adviseurs, coaches, trainers: voor iedereen die wil reflecteren op zijn eigen drijfveren, persoonlijke kwaliteiten en uitdagingen.

Adriaan Hoogendijk is 30 jaar coach en opleider tot coach, loopbaancoach, bezielingscoach en relatiecoach. Hij schreef de boeken Loopbaanzelfsturing
(20e druk), het vakboek De Schoonheid van Coachen (13e druk) en De Tweede Levenshelft (3e druk). Hij ontwikkelde ook de coachingsmethodiek van het Bezielingsspel en de Bezielingsplaten. Op 9 juni zijn er ook boeken van hem verkrijgbaar.

Programma
We starten 9 juni met Adriaan Hoogendijk als inspirerende spreker en workshopleider. Je drijfveren en basisovertuigingen staan hierbij centraal. In de middag gaan we aan de slag om je intuïtieve vaardigheden verder te ontwikkelen.  Op 10 juni maken we een volgende verdiepingsstap. We gaan werken aan jouw ROI met Reflectie, Ontwikkeling en Inspiratie. Je invloed op je eigen denken en handelen wordt weer aangescherpt en krijgt een verdere verbreding en verdieping.

Oogst:

  • Basisdrijfveren van jezelf en de ander
  • Verder aanscherpen van je intuitie
  • Vitaliteit en bezieling

Dagprogramma 9 juni 
Ochtend:
Na een korte begeleide meditatie wordt uitgewisseld over de betekenissen van de meegebrachte elementenvierhoek*. Vervolgens worden de verschillende aspecten van de meegebrachte enneagrammatische handtekeningen* besproken, en worden ook verbindingen gelegd tussen de elementenvierhoeken en de enneagrammatische handtekeningen. Daarmee worden jouw belangrijkste actuele uitdagingen zichtbaar. Het enneagram geeft je diepgaande kennis over de verschillende karakters en de onbewuste drijfveren en basisovertuigingen.
* Bij inschrijving ontvang je de vragenlijsten voor het invullen van de elementenvierhoek en het enneagram.

Middag:
In de middag wordt er aandacht besteed aan de vergroting van jouw intuïtieve vaardigheden. We starten met een inventarisatie van diepe innerlijke zielstalenten, die de basis vormen voor intuïtieve vaardigheden. Er wordt hierbij veel geoefend in tweetallen. Aan het einde van deze middag zul je merken dat je zelfvertrouwen in de eigen intuïtie aanzienlijk is toegenomen.

Dagprogramma 10 juni
Neem ik het roer weer over en wordt de diversiteit van je NLP bagage weer ruim ervaren.
We gaan concreet aan de slag met je NLP gereedschap om:

  • Je invloed  op eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten aan te scherpen,
  • je eigen rol staat hierbij centraal,
  • je gaat met een concrete aanpak weer naar huis!

De prijs voor deze 2-daagse is € 230,- (1 dag € 160,-) inclusief koffie, thee en lunch.
Vrijgesteld van BTW.

Adriaan Hoogendijk schreef onder meer het boek Loopbaanzelfsturing.

Bekijk ook de eerdere alumnidagen

» Bekijk de alumnidagen van 2018
» Bekijk de alumnidagen van 2017
» Bekijk de alumnidagen van 2015
» Bekijk de alumnidagen van 2014

Lees een aantal referenties van Boerderij-bezoekers

Wat vind ik belangrijk?

De coaching van Ingrid heeft mij helder gemaakt welke waarden en aspecten ik in mijn werk belangrijk vind. Ingrid's manier van werken is respectvol en ze weet haar veelzijdige kennis en ervaring van modellen flexibel in te zetten. Hiermee realiseert ze veel effect in korte tijd.

Carina van Reeven - Shared services professional

Meer inzicht in mezelf en de ander

Goed beslissingen nemen vraagt inzicht, overzicht, analyse, daadkracht en efficiënte communicatie hierover. Maar ook de emotionele kant van besluiten is wezenlijk: wat doet het met de ander, hoe houd ik voldoende afstand?

Ton Bressers - Bestuurder

De jaren ervoor 'doorgestoomd'

Een aantal jaren geleden werd ik mij bewust dat er verandering moest plaatsvinden in mijn loopbaan. Ingrid heeft mij als coach enorm geholpen bij dit veranderingstraject. Ik had eigenlijk al die jaren ervoor "doorgestoomd" zonder ook maar over mijn persoonlijke ontwikkeling na te denken. Met hulp van Ingrid heb ik gedroomd, geïdealiseerd en vooral ook gerealiseerd.

Paulien Kok - Ondernemer

Coachende stijl van leidinggeven

Door de trainingen weet ik de ander beter in zijn eigen taal aan te spreken en heb ik een meer coachende stijl van leidinggeven ontwikkeld. Ook ben ik me meer bewust geworden van mijn onbewuste patronen en durf ik daardoor nu meer intuïtief te handelen. Daarnaast zit de kracht van de trainingen voor mij in de uiteenlopende onderwerpen en de diversiteit van de gastsprekers, welke telkens weer zorgen voor verfrissende inzichten.

Rob Mutsaers - Zelfstandig ondernemer