Alumnidagen 2018 – Celebrate what’s right with the world

Alumnidagen 2018 – Celebrate what’s right with the world

Jaarlijks organiseren wij “oogstdagen” voor Alumni die de Business NLP Practitioner, Business NLP Master en/of Post Master Training gevolgd hebben bij IvPE. Ook introducés zijn welkom, jij kunt ze immers op weg helpen met het NLP gereedschap dat je in huis hebt!

Het ontmoeten van oude bekenden en nieuwe mensen, die als gezamenlijk doel hebben het actief houden van de opgedane inzichten. Het steeds weer verder ontwikkelen aan de hand van NLP wordt tijdens de jaarlijkse alumnidagen telkens weer als zeer inspirerend en zinvol ervaren. Ik verheug me weer om samen twee bijzonder mooie dagen te maken! 
Ingrid Straet

Dit jaar betreft het een energieke, internationale pitstop!

Wil jij op een verfrissende manier verdieping aanbrengen in je eigen ontwikkeling en persoonlijk leiderschap? Kom dan naar de alumnidagen op 2 & 3 juni 2018. Tezamen met vier gastsprekers verzorg ik een programma met diepgang, verrassing en rijke variatie. Deze twee dagen staan in het teken van het thema “Celebrate what’s right with the world”.

Of we nu onze kinderen willen begeleiden, een project moeten leiden of een nieuw product lanceren; het is makkelijker de opties en mogelijkheden te zien wanneer we bewust zijn van dat wat goed is in de wereld. Hoe kun jij hierin dit bewustzijn optimaal uitdagen? Ervaar het aan de hand van een fantastisch thema en vier internationale sprekers.

Kies je geluk en bepaal je eigen route
Wanneer we weten, zien en voelen wat er wél goed is om ons heen zijn we beter voorbereid en hebben we meer vertrouwen om te groeien en te verbeteren wat mis is. Dat is het perspectief dat je ophaalt tijdens de alumnidagen.

Geloof ik het pas als ik het zie? Of ga ik het zien omdat ik er in geloof?
Deze twee dagen staan in het teken van het thema Celebrate what’s right with the world. Aan de hand van de fantastische film van Dewitt Jones en zijn unieke perspectief maken we twee dagen lang diepgang op dit thema en werkwijze.

Direct en indirect kijken we tijdens deze alumnidagen over lands- en cultuurgrenzen heen. De verschillende landsculturen maken deze dagen nog rijker dan andere jaren, doordat verschillende inzichten en perspectieven bijeen worden gebracht. Trainers uit diverse hoeken van de wereld zullen allemaal hun bijdrage leveren. De voertaal van deze alumnidagen zal dan ook (eenvoudig) Engels zijn.

Vier internationale sprekers nemen je mee in hun eigen verhaal en perspectief en begeleiden je naar bewust kijken en andere dingen zien. Soms geloven we er pas in wanneer we het gezien hebben. Maar gaan we het niet juist zien omdat we er in geloven? Je verlaat de Boerderij met een set nieuwe overtuigingen die je als mentor mee zult dragen. Je zult ervaren dat deze overtuigingen ruimte creëren en nieuwe mogelijkheden aan het licht brengen.

Data & tijden:
zaterdag en zondag 2 & 3 juni 2018
Ontvangst vanaf 9.30 uur
Aanvang 10.00 uur
Lunch 13.00 tot ongeveer 14.30 uur
Einde dag 18.00 uur

De prijs voor deze 2-daagse is € 345,- inclusief koffie, thee en lunch.
Vrijgesteld van BTW.

Bekijk ook de eerdere alumnidagen

» Bekijk de alumnidagen van 2017
» Bekijk de alumnidagen van 2016
» Bekijk de alumnidagen van 2015
» Bekijk de alumnidagen van 2014

Wat vind ik belangrijk?

De coaching van Ingrid heeft mij helder gemaakt welke waarden en aspecten ik in mijn werk belangrijk vind. Ingrid's manier van werken is respectvol en ze weet haar veelzijdige kennis en ervaring van modellen flexibel in te zetten. Hiermee realiseert ze veel effect in korte tijd.

Carina van Reeven - Shared services professional

Meer inzicht in mezelf en de ander

Goed beslissingen nemen vraagt inzicht, overzicht, analyse, daadkracht en efficiënte communicatie hierover. Maar ook de emotionele kant van besluiten is wezenlijk: wat doet het met de ander, hoe houd ik voldoende afstand?

Ton Bressers - Bestuurder

De jaren ervoor 'doorgestoomd'

Een aantal jaren geleden werd ik mij bewust dat er verandering moest plaatsvinden in mijn loopbaan. Ingrid heeft mij als coach enorm geholpen bij dit veranderingstraject. Ik had eigenlijk al die jaren ervoor "doorgestoomd" zonder ook maar over mijn persoonlijke ontwikkeling na te denken. Met hulp van Ingrid heb ik gedroomd, geïdealiseerd en vooral ook gerealiseerd.

Paulien Kok - Ondernemer

Coachende stijl van leidinggeven

Door de trainingen weet ik de ander beter in zijn eigen taal aan te spreken en heb ik een meer coachende stijl van leidinggeven ontwikkeld. Ook ben ik me meer bewust geworden van mijn onbewuste patronen en durf ik daardoor nu meer intuïtief te handelen. Daarnaast zit de kracht van de trainingen voor mij in de uiteenlopende onderwerpen en de diversiteit van de gastsprekers, welke telkens weer zorgen voor verfrissende inzichten.

Rob Mutsaers - Zelfstandig ondernemer