Ingrid in China

Sinds 2006 ben ik als medeoprichter actief in een internationaal netwerk van NLP professionals van over de hele wereld: Azië, Afrika, Noord-Amerika en Europa. Onze professionele achtergrond is eveneens divers ( ziekenhuis staf, organisatieadviseur, psychiater, consultant, coach/trainer, entrepeneur ).
Het idee om samen te werken binnen een global virtueel netwerk werd opgericht tijdens een seminar bij de bekende NLP University in Santa Cruz, CA. Onze missie is om bij te dragen tot een betere wereld. We concretiseren onze missie door het organiseren van conferenties die plaatsvinden in verschillende delen van de wereld (bijv. Oisterwijk, Hong Kong, Seoul, Hiroshima). In onze ontmoeting staat ook ontwikkelen met en door elkaar centraal. We creëren ruimte voor intercollegiale intervisie.
Deze keer verzamelt een subgezelschap (Italië, Duitsland, Hong Kong, Zuid-Korea en Nederland) in China. Ongetwijfeld gaat onze gastheer weer een inspirerende, leerzame en verdiepende ervaring voor ons faciliteren. Ik neem jullie graag mee op deze korte reis.
Volg mijn (reis)verhalen en -ervaringen op www.ingridinchina.nl of Facebook