Alumnidagen 2018 – Celebrate what’s right with the world Print deze pagina

Jaarlijks organiseren wij “oogstdagen” voor Alumni die de Business NLP Practitioner, Business NLP Master en/of Post Master Training gevolgd hebben bij IvPE. Ook introducés zijn welkom, jij kunt ze immers op weg helpen met het NLP gereedschap dat je in huis hebt!

ingridrondeHet ontmoeten van oude bekenden en nieuwe mensen, die als gezamenlijk doel hebben het actief houden van de opgedane inzichten. Het steeds weer verder ontwikkelen aan de hand van NLP wordt tijdens de jaarlijkse alumnidagen telkens weer als zeer inspirerend en zinvol ervaren. Ik verheug me weer om samen twee bijzonder mooie dagen te maken!
Ingrid Straet

2018: Celebrate what’s right with the world

Wil jij op een andere manier verdieping aanbrengen in je eigen ontwikkeling en leiderschap? Kom dan naar de alumnidagen op 2 en 3 juni 2018. Deze twee dagen staan in het teken van het thema “Celebrate what’s right with the world”.

Onderzoek laat zien dat er meer angstbeleving is dan ooit, terwijl er geen duidelijke aanleiding of oorzaak voor is. Is het de rol van de media? Hoe wij reageren op elkaar? We leven in een tijd van stevige dynamieken, lokaal én internationaal. Juist in deze tijden kijken naar wat goed gaat, wat mooi is in de wereld, samen kijken naar wat klopt en wat we gemeen hebben is een kracht en kan het verschil maken. Vanuit deze visie werken we tijdens de alumnidagen aan jezelf en je eigen visie op het komende jaar. Want wat ook duidelijk is: we hebben een grote hand in het bepalen van ons eigen geluk. Dus laten we die invloed aanwenden!

Dit jaar betreft het een energieke, internationale pitstop!

Schrijf je nu in voor de alumnidagen 2018
inschrijven

 

Voorgaande alumnidagen:

 

Een wereldse blik
Direct en indirect kijken we tijdens deze alumnidagen over lands- en cultuurgrenzen heen. De verschillende landsculturen maken deze dagen nog rijker dan andere jaren, doordat verschillende inzichten en perspectieven bijeen worden gebracht. Trainers uit diverse hoeken van de wereld zullen allemaal hun bijdrage leveren. De voertaal van deze alumnidagen zal dan ook (eenvoudig) Engels zijn.

In de komende weken presenteren we onze trainers en verdere invulling van het programma.

Data & tijden:
zaterdag en zondag 2 & 3 juni 2018
Ontvangst vanaf 9.30 uur
Aanvang 10.00 uur
Lunch 13.00 tot ongeveer 14.30 uur
Einde dag 18.00 uur

De prijs voor deze 2-daagse is € 395,- inclusief koffie, thee en lunch.
Vrijgesteld van BTW.