Terugblik op alumnidagen 2015: Macht!

We kijken terug op twee fantastische alumnidagen met Rust, Ontwikkeling en Inspiratie. Op 11 en 12 juni 2015 kwamen we weer bij elkaar voor twee dagen idealiseren en realiseren. Het waren de jaarlijkse terugkomdagen voor iedereen die de Business NLP Practitioner of Master heeft gevolgd.
Dit jaar gaf Oscar David een workshop over het thema macht. Macht in relaties, macht op de werkvloer. Zoals Oscar David de verschillende vormen van macht duidt: macht 1.0, macht 2.0 en macht 3.0.  Voor iedereen die wil reflecteren op zijn eigen relatie tot macht. Introducees waren van harte welkom, ook al hadden ze nog geen NLP kennis. Je kunt ze immers mee op weg helpen met het NLP gereedschap dat je in huis hebt.
De andere dag stond in het teken van het realiseren van jouw idealen. Van dromen naar doen: hoe zorg je ervoor dat je jouw gestelde doelen weet te realiseren? Met een concrete aanpak naar huis, met je NLP-tools in de rugzak.
Zie ik jou weer voor twee inspirerende dagen op de Boerderij in 2016 op 9 en 10 juni ?
Bekijk snel de alumnidagen-pagina en schrijf je in!
Ingrid