Lous van Haarst

Gasttrainer IvPE

Op eigen wijze succesvol zijn

Vanuit mijn eigen praktijk begeleid ik, bestuurders, managers en ondernemers om “op eigen wijze succesvol” te zijn. Mijn ideale cliënten willen iets toevoegen en realiseren zich daar zelf iets voor te moeten doen.

20 jaar geleden maakte ik kennis met Ingrid en dat was tevens ook de kennismaking met de boerderij.
De boerderij is voor mij de………

Plek voor persoonlijke ontwikkeling; de NLP opleidingen gaven mij aanknopingspunten voor eigen ontwikkeling en verschillende modellen gebruik ik nog steeds met veel plezier in mijn eigen coachingspraktijk.

Plek waar Ingrid en ik een aantal jaren als zakelijke partners hebben samengewerkt.

Plek waar ik uiteindelijk de beslissing nam toch weer mijn eigen pad te gaan volgen, maar ook de plek waar onze wegen niet scheiden.

Plek waar ik nog graag ieder jaar meerdere keren terugkom om een dag van de masters in te vullen. Al enkele jaren laat ik de deelnemers ervaren dat verschillen in metaprogramma’s (denkstijlen) een effectieve communicatie en goede samenwerking in de weg kunnen staan. Bewustwording van deze verschillen maakt dat iedere deelnemer “op eigen wijze” een bijdrage kan leveren aan een mooi gezamenlijk resultaat; tijdens de trainingsdag maar ook in de dagelijkse praktijk.

Dit vonden zij van hun Business NLP Training

Lees hoe andere managers, docenten, ondernemers en coaches hun Business NLP training hebben ervaren. Lees hier alle ervaringen.