Elmer Hendrix

Gasttrainer IvPE

Bereid zijn oprecht te groeien

Het bezig zijn met systemisch werk en dit andere mensen te leren is zijn passie. Voor hem is deze werkvorm (de grondlegger Bert Hellinger noemt het ‘toegepaste filosofie’) diep verbonden met het leven zelf en met onze maatschappij.

De innerlijke houding tijdens het begeleiden van opstellingen is een richtlijn voor zijn innerlijke houding in het leven zelf. “Alleen wanneer ik zelf oprecht bereid ben om te groeien en bewuster te worden, durf ik de verantwoordelijkheid te nemen om opstellingen te begeleiden”. Door met dit werk bezig te zijn en zich daarin helemaal over te moeten geven aan het niet-weten, merkt hij dat hij steeds meer in contact kom met de essentie van het leven. Pijnlijke processen die hij in het dagelijks leven en in het begeleiden van opstellingen tegenkomt, zijn hierin een stimuli voor groei, en kan hij ze oprecht welkom heten.

Aangezien hij ten diepste heeft ervaren wat opstellingen voor hemzelf en anderen kunnen betekenen wil hij niets liever doen dan dit werk uitdragen en zo zijn bijdrage leveren aan de groei en bewustwording van zijn medemens.

Het onderdeel familieopstellingen wordt gegeven door Elmer Hendrix.
Hij is oprichter van het Instituut voor Systemisch Werk en ondervindt telkens weer de grote waarde van dit werk en blijft zich buigen over nieuwe toepassingen en uitzetgebieden voor het Systemisch Werk.

Daarnaast is Elmer schrijver van de boeken ‘Zinnen die de ziel raken’,  ‘Tao en de kunst van familieopstellingen’ en  ‘ Volwassen worden voor volwassenen’.

Dit vonden zij van hun Business NLP Training

Lees hoe andere managers, docenten, ondernemers en coaches hun Business NLP training hebben ervaren. Lees hier alle ervaringen.