Ondernemen in zwaar weer

Instituut voor Psyche Economie / Workshops / Ondernemen in zwaar weer

Ondernemen in zwaar weer

IvPE biedt ondernemers in zwaar weer de mogelijkheid een coachings- e/o trainingsprogramma te volgen. De mondiale ontwikkelingen trekken momenteel een zware wissel op veel ondernemingen. Talloze ondernemers zien hun organisatie in zwaar weer geraken.

Met het programma “Ondernemen in zwaar weer” wil IvPE een maatschappelijke bijdrage leveren aan het overwinnen van de huidige crisis, zonder dat we hierbij het bedrijfseconomisch realisme uit het oog verliezen.

Doel van het programma:  de huidige tijd en omstandigheden  adequaat het hoofd bieden, nieuw perspectief creëren, koers bepalen en tot actie overgaan. De regie in eigen hand houden. Het programma zal bestaan uit  individuele coachingsgesprekken afgewisseld door bijeenkomsten met gastsprekers.

Focussen op nieuw perspectief werkt motiverend, stimulerend, inspirerend en geeft (weer) energie.

Met uw vaste coach werkt u intensief aan de persoonlijke doelstelling die u bij aanvang samen bepaalt . Maatwerk dat meerwaarde oplevert , op korte én lange termijn. Praktisch, gericht op het  maken van keuzes en doelgericht in actie komen. Stevig verankerd.

Motiverend, stimulerend, inspirerend en zeker ook realiserend!

Ingrid Straet kent door haar jarenlange ervaring de dynamiek van het ondernemerschap. Het programma zal aansluiten op de concrete behoeften van ondernemers in de doelgroep.


Deze professionals gingen je voor

Lees hoe andere managers, docenten, ondernemers en andere professionals hun Business NLP Training hebben ervaren.
» Bekijk hier alle referenties