Ziel in Zakelijkheid een prima combinatie om blijvend te ontwikkelen.

IvPE (Instituut voor Psyche Economie) wil een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin mensen hun ontwikkeling blijvend richting kunnen geven. Blijven(d) ontwikkelen vraagt om aandacht en onderhoud. Dit door mensen bewust te maken van hun individuele kwaliteiten, patronen en drijfveren zodat zij optimaal kunnen presteren in de door hun uit te voeren taken binnen de organisatie.

Voor onze klanten betekent dit dat mensen als levend kapitaal van de organisatie, hun taken congruent kunnen uitvoeren. Dit levert de levensenergie (flow) die nodig is om zowel als mens  als ook als organisatie op een gezonde wijze te groeien.

Met het oog op ons gemeenschappelijk ideaal willen wij een bijdrage leveren aan de draagkracht van mensen zodat hun draaglast toeneemt en een gezonde groei werkelijk gestalte krijgt.

Kijk gerust eens rond op mijn website, u komt dan verschillende mensen tegen die inspiratie en blijven(d) ontwikkelen op de boerderij vinden. Inspiratie om hun doelen en idealen richting  te geven en te realiseren.

Nu uw visie aanscherpen op wat maatschappelijk speelt?

Ik spreek u graag hierover!
Hartelijke groet!
Ingrid Straet
Senior Practitioner Coach
Master Trainer NLP
Oprichter IvPE


Deze professionals gingen je voor

Lees hoe andere managers, docenten, ondernemers en andere professionals hun Business NLP Training of coachingstraject hebben ervaren.
» Bekijk hier alle referenties