Trijntje Knaapen

Gasttrainer IvPE

Kleur, expressie en creativiteit

Trijntje via NLP naar de boerderij

‘Tot ooit!’
Een aantal jaren geleden deed ik een NLP-opleiding in Nijmegen. Daar kwamen Ingrid en ik elkaar tegen. We kenden elkaar al enigszins via onze partners. We wisselden uit en we vonden elkaar. Het voelde heel vanzelfsprekend om met elkaar in gesprek te zijn en dat is zo gebleven.

Ingrid raakte geïnspireerd door mijn verhaal over creatief schrijven. Na de cursus namen we afscheid: “misschien tot ooit!”. Ze zocht me op en nodigde me uit een rol in haar programma te spelen.

Inmiddels kom ik al vele jaren 2x per jaar met veel plezier op de boerderij om met de deelnemers te schrijven. Er is wederzijds enthousiasme.

Kleur, stijl, expressie en creativiteit

Ik ben Trijntje Knaapen en ik woon in Utrecht.
Ik wil inspireren, kleur brengen, mensen verrassen en uitnodigen tot vertellen en schrijven van eigen verhalen. Ik wil “de wereld mooier maken”. Creativiteit is daarbij een belangrijk speerpunt.

Als docent taalvorming heb ik ruim 25 jaar ervaring in het werken met diverse groepen, zowel in onderwijs, kunstzinnige vorming als in welzijnswerk. Ik werk met ouderen waar ik onder meer levensverhalen mee schrijf. Ik werk met kinderen die ik uitnodig hun ervaringen te tekenen of te verwoorden. En ik verzorg regelmatig workshops op het gebied van creatief schrijven.

Vanaf 1 augustus 2012 ben ik coördinator van Dress for Success in Utrecht. Dress for Success vergroot de kansen van mensen met een minimum uitkering op een baan door hen te kleden en te adviseren. Ik werk daarnaast als gediplomeerd kleur- en stijlanaliste en adviseer cliënten in de keuze van hun kleding. Ik ben als vrijwilliger verbonden aan de Kindertelefoon.

Inspirerend
Ik werk graag in de prachtige grote ruimte met rode stoelen, sfeervolle kleurrijke boeketten en de inspirerende boekentafel. Ik werk graag met de mensen die nieuwsgierig zijn, willen leren en ontdekken. De workshops leveren steeds kleurrijke en betekenisvolle momenten en verhalen.

Dit vonden zij van hun Business NLP Training

Lees hoe andere managers, docenten, ondernemers en coaches hun Business NLP training hebben ervaren. Lees hier alle ervaringen.