Workshop Happy People Better Business

Instituut voor Psyche Economie / Business NLP trainingen  / Avondprogramma’s IvPE / Workshop Happy People Better Business

Workshop Happy People Better Business

Bij geluk denken veel mensen aan genieten. Werkgeluk is inderdaad genieten van je werk en van wat je doet, en met wie je samenwerkt. Uit onderzoek blijkt echter dat geluk veelzijdiger is dan alleen genieten.

Het blijkt, dat geluk ontstaat wanneer we betekenis vinden in wat we doen, wanneer we goede relaties met de mensen om ons heen hebben en wanneer we voldoende uitgedaagd worden. Met die definitie van geluk is het ineens veel beter voor te stellen dat geluk op het werk gevonden kan worden én dat gelukkige werknemers beter presteren, minder ziek zijn en meer betrokken zijn bij de organisatie. Dus HAPPY PEOPLE BETTER BUSINESS.

Wat kun jezelf doen aan je werkgeluk? Daarvoor kan je de principes van Happiness gaan naleven en toepassen in je werk.

In deze workshop gaan we met z’n allen een opdracht uitvoeren in Spaanse sfeer, waarmee je de vier principes van Happiness ervaart. Met deze Spaanse inspiratie is de vertaalslag naar het werk gemakkelijk gemaakt. De volgende vragen worden op een speelse en energieke wijze beantwoord:

  • Wat zijn de principes van Happiness?
  • Hoe vergroot ik mijn Happiness?
  • Hoe kan ik dit mogelijk maken op het werk?

Workshopbegeleider: Jacqueline Crijns (met muzikale ondersteuning)


Deze professionals gingen je voor

Lees hoe andere managers, docenten, ondernemers en andere professionals hun Business NLP Training hebben ervaren.
» Bekijk hier alle referenties