Vanuit bezieling, meer vitaliteit en flow!

Instituut voor Psyche Economie / Business NLP trainingen  / Avondprogramma’s IvPE / Vanuit bezieling, meer vitaliteit en flow!

Vanuit bezieling, meer vitaliteit en flow!

Laat je verrassen door een speelse en effectieve coachmethode! Ontdek je diepere verlangens en concretiseer ze. Vanuit Bezieling, meer Vitaliteit en Flow! Vraag jij jezelf af:

  1. Hoe word ik een inspirerende leider?
  2. Wat heb ik nodig om authentieker te worden?
  3. Hoe blijf ik in mijn werk in mijn kracht staan?
  4. Hoe werk ik met meer plezier en voldoening?
  5. Hoe motiveer ik mijn team?

Ervaar dan het bezielingsspel
Deze effectieve coachmethode wordt ingezet voor het bereiken van je doelen. Het bezielingsspel wijst de weg naar de concretisering van je verlangens én mogelijkheden. Het inzetten van je ”verborgen kwaliteiten” en “onderbelichte kanten” die je innerlijke hindernissen transformeren om te komen tot meer “bezieling” in leven en werk!

Het bezielingsspel wordt gestart met een persoonlijke actuele ontwikkelingsvraag. Je wordt getriggerd en gefaciliteerd door diverse kaarten met uitspraken erop om een keuze te maken wat jou het meest behulpzaam is m.b.t. je ontwikkelingsvraag. Je lost je innerlijke hindernissen op waardoor een nieuwe beweging in gang wordt gezet. Resultaat is dat je nog meer gaat leven en handelen vanuit je eigen verlangens, drijfveren en bezieling. Je komt door het spel heel snel tot wezenlijke vraagstukken en de kern van jezelf. Daarbij vorm je een soort spoorboekje voor de komende periode.

Tijden: van 18.30- 20.30 uur.

Lees een aantal referenties van Boerderij-bezoekers

Wat vind ik belangrijk?

De coaching van Ingrid heeft mij helder gemaakt welke waarden en aspecten ik in mijn werk belangrijk vind. Ingrid's manier van werken is respectvol en ze weet haar veelzijdige kennis en ervaring van modellen flexibel in te zetten. Hiermee realiseert ze veel effect in korte tijd.

Carina van Reeven - Shared services professional

Meer inzicht in mezelf en de ander

Goed beslissingen nemen vraagt inzicht, overzicht, analyse, daadkracht en efficiënte communicatie hierover. Maar ook de emotionele kant van besluiten is wezenlijk: wat doet het met de ander, hoe houd ik voldoende afstand?

Ton Bressers - Bestuurder

De jaren ervoor 'doorgestoomd'

Een aantal jaren geleden werd ik mij bewust dat er verandering moest plaatsvinden in mijn loopbaan. Ingrid heeft mij als coach enorm geholpen bij dit veranderingstraject. Ik had eigenlijk al die jaren ervoor "doorgestoomd" zonder ook maar over mijn persoonlijke ontwikkeling na te denken. Met hulp van Ingrid heb ik gedroomd, geïdealiseerd en vooral ook gerealiseerd.

Paulien Kok - Ondernemer

Coachende stijl van leidinggeven

Door de trainingen weet ik de ander beter in zijn eigen taal aan te spreken en heb ik een meer coachende stijl van leidinggeven ontwikkeld. Ook ben ik me meer bewust geworden van mijn onbewuste patronen en durf ik daardoor nu meer intuïtief te handelen. Daarnaast zit de kracht van de trainingen voor mij in de uiteenlopende onderwerpen en de diversiteit van de gastsprekers, welke telkens weer zorgen voor verfrissende inzichten.

Rob Mutsaers - Zelfstandig ondernemer