Vanuit bezieling, meer vitaliteit en flow!

Instituut voor Psyche Economie / Business NLP trainingen  / Avondprogramma’s IvPE / Vanuit bezieling, meer vitaliteit en flow!

Vanuit bezieling, meer vitaliteit en flow!

Laat je verrassen door een speelse en effectieve coachmethode! Ontdek je diepere verlangens en concretiseer ze. Vanuit Bezieling, meer Vitaliteit en Flow! Vraag jij jezelf af:

  1. Hoe word ik een inspirerende leider?
  2. Wat heb ik nodig om authentieker te worden?
  3. Hoe blijf ik in mijn werk in mijn kracht staan?
  4. Hoe werk ik met meer plezier en voldoening?
  5. Hoe motiveer ik mijn team?

Ervaar dan het bezielingsspel
Deze effectieve coachmethode wordt ingezet voor het bereiken van je doelen. Het bezielingsspel wijst de weg naar de concretisering van je verlangens én mogelijkheden. Het inzetten van je ”verborgen kwaliteiten” en “onderbelichte kanten” die je innerlijke hindernissen transformeren om te komen tot meer “bezieling” in leven en werk!

Het bezielingsspel wordt gestart met een persoonlijke actuele ontwikkelingsvraag. Je wordt getriggerd en gefaciliteerd door diverse kaarten met uitspraken erop om een keuze te maken wat jou het meest behulpzaam is m.b.t. je ontwikkelingsvraag. Je lost je innerlijke hindernissen op waardoor een nieuwe beweging in gang wordt gezet. Resultaat is dat je nog meer gaat leven en handelen vanuit je eigen verlangens, drijfveren en bezieling. Je komt door het spel heel snel tot wezenlijke vraagstukken en de kern van jezelf. Daarbij vorm je een soort spoorboekje voor de komende periode.

Tijden: van 19.00- 21.00 uur.

Lees een aantal referenties van Boerderij-bezoekers