De kracht van je kernkwaliteiten in combinatie met NLP

We gaan aan de slag met jullie eigen kernkwaliteiten!
Je zult misschien al weten dat je bij iedere kwaliteit ook een valkuil en allergie “cadeau ” krijgt. Dat we gelukkig daar bewust van kunnen zijn en onze uitdaging gericht kunnen inzetten om zo weer  effectief te zijn.

Misschien is dit wel een nieuwe manier van zelfsturing voor je en ken je de kernkwadranten dynamiek bedacht door Daniel Ofman nog niet?!?
Het is een gedachtegoed dat zeer complementair is aan NLP. Ook zullen jullie ervaren hoe de combinatie met je eigen denkvoorkeuren eenvoudig is te maken.

In mijn eigen coachingpraktijk werk ik er veel mee.
Deze  avond zullen we er een begin mee maken hoe ik dat doe.

Het is handig als je jezelf al de volgende vragen stelt voor het avondprogramma:

  • 2 (kern) kwaliteiten van jezelf,  b.v. daadkracht, souplesse, kritisch, precies, gewoon proberen etc.
  • 2 items waar je je aan “ergert”  of lastig vindt bij anderen/collega`s. b.v. onverschilligheid, aarzeling, eigenzinnigheid, starheid, opdringerigheid etc.
  • 2 items mbt feedback die je ontvangt van de omgeving op je eigen functioneren of van je team bijv; chaotisch, ambtelijk, kortzichtig, passief etc.

Neem je uitwerking mee naar de workshop, het dient als input om verder mee aan de slag te gaan.

Uiteraard zijn ook weer introducees welkom.

Ik verheug me jullie (weer) te zien!

Tijden: van 19.00- 21.00 uur
Bijdrage: € 25,00

Lees een aantal referenties van Boerderij-bezoekers

Wat vind ik belangrijk?

De coaching van Ingrid heeft mij helder gemaakt welke waarden en aspecten ik in mijn werk belangrijk vind. Ingrid's manier van werken is respectvol en ze weet haar veelzijdige kennis en ervaring van modellen flexibel in te zetten. Hiermee realiseert ze veel effect in korte tijd.

Carina van Reeven - Shared services professional

Meer inzicht in mezelf en de ander

Goed beslissingen nemen vraagt inzicht, overzicht, analyse, daadkracht en efficiënte communicatie hierover. Maar ook de emotionele kant van besluiten is wezenlijk: wat doet het met de ander, hoe houd ik voldoende afstand?

Ton Bressers - Bestuurder

De jaren ervoor 'doorgestoomd'

Een aantal jaren geleden werd ik mij bewust dat er verandering moest plaatsvinden in mijn loopbaan. Ingrid heeft mij als coach enorm geholpen bij dit veranderingstraject. Ik had eigenlijk al die jaren ervoor "doorgestoomd" zonder ook maar over mijn persoonlijke ontwikkeling na te denken. Met hulp van Ingrid heb ik gedroomd, geïdealiseerd en vooral ook gerealiseerd.

Paulien Kok - Ondernemer

Coachende stijl van leidinggeven

Door de trainingen weet ik de ander beter in zijn eigen taal aan te spreken en heb ik een meer coachende stijl van leidinggeven ontwikkeld. Ook ben ik me meer bewust geworden van mijn onbewuste patronen en durf ik daardoor nu meer intuïtief te handelen. Daarnaast zit de kracht van de trainingen voor mij in de uiteenlopende onderwerpen en de diversiteit van de gastsprekers, welke telkens weer zorgen voor verfrissende inzichten.

Rob Mutsaers - Zelfstandig ondernemer