Generaties- Hoe verschillen versterken-

Instituut voor Psyche Economie / Business NLP trainingen  / Avondprogramma’s IvPE / Generaties- Hoe verschillen versterken-

Generaties hoe verschillen versterken

We zullen in deze workshop een reis door de tijd maken en (her)erkennen wat verschillen en overeenkomsten zijn tussen de verschillende generaties met als doel hun kwaliteiten en talenten te benutten.
Ondermeer leggen we daarbij de focus op:
·        Wat zijn patronen in denken en handelen?
·        Wat betekent dit voor het samenwerken tussen de verschillende generaties?
·        Hoe motiveer je de verschillende generaties?

Omdat iedere tijdsgeest invloed heeft op denken en handelen is het waardevol om de verschillende fasen te herkennen in eigen en -andermans gedrag, denken en doen.
Hoe vervolgens daarop te anticiperen? Daartoe maken we een 1e aanzet.

De opgedane inzichten tijdens de interactieve workshop zijn gelijk de volgende dag toepasbaar.

Ingrid Straet is werkzaam als senior coach en trainer vanuit haar eigen organisatie Instituut voor Psyche Economie te Oisterwijk .
Geboren en getogen uit een ondernemersgezin is haar slogan Idealiseren én realiseren haar dan ook op de huid geschreven.  Het contact met haar wordt als enthousiasmerend, uitdagend en respectvol ervaren. Kennis en kunde heeft ze zowel in binnen-als buitenland vergaard. Sinds enige jaren is ze geboeid door het thema “Humanity into the Business” waar o.a Generatiemanagement een onderdeel van vormt.

Joeske Geboers, werkt als zelfstandig consultant en interimmanager.
Geboeid door mensen in organisaties en gesteund door een ruime ervaring en deskundigheid op het terrein van Human Resources Management adviseert of managet zij verandertrajecten met resultaat én inlevingsvermogen. Haar stijl kenmerkt zich als toegankelijk, integer, inspirerend en resultaatgericht. Generatiemanagement is een belangrijk thema op de HRM-agenda binnen veel organisaties.

Samen zijn we zeer complementair aan elkaar Joeske vanuit een gedegen HR adviesrol -en interimmanagement posities bij diverse grote organisaties. Ingrid vanuit jarenlange ervaring in coaching en training van management en professionals.


Deze professionals gingen je voor

Lees hoe andere managers, docenten, ondernemers en andere professionals hun Business NLP Training hebben ervaren.
» Bekijk hier alle referenties