Klaas Koster Print deze pagina

“Je kan de windrichting niet veranderen, wel de stand van je zeilen” is mijn levensmotto. Dat uit zich in het feit dat ik mij niet uit het veld laat slaan door gebeurtenissen, maar het roer in eigen hand neem en bij eventuele tegenwind een andere koers ga varen of andere dingen ga doen. En daarmee sla ik gelijk het bruggetje naar mijn zakelijke motto: “Als je andere resultaten wilt moet je andere dingen doen!” Of het nu gaat om vaker sporten, gezonder eten, stoppen met roken of nog succesvoller in je werk zijn. Achter ieder resultaat zit gedrag…. Ons gedrag wordt beïnvloed door onze overtuigingen en deze kunnen versterkend werken of juist belemmerend en ons er dus van weerhouden om bepaalde gewenste resultaten te behalen.

 ‘Maak van vitaliteit een prioriteit’
In een interactieve 2 uur durende workshop onderzoeken we aan welke ‘knop’ jij kan draaien om je fit & vitaler te voelen.

ROI
Klaas Koster
Tijdens een wereldreis door Midden- en Zuid Amerika heb ik de beslissing genomen om de opleiding NLP te gaan volgen. De reden dat ik ooit naar de boerderij ben gekomen was omdat ik nog meer van mijzelf wilde leren kennen en om anderen beter te leren begrijpen. En vanuit de overtuiging dat je nooit uitgeleerd raakt is dat ook meteen de reden waarom ik steeds terug blijf komen bij Ingrid. Mijn NLP-opleiding (practitioner en master) heb ik in 2010 en 2012 gevolgd bij IvPE en dat is een zeer goede ROI geweest. ROI staat in het geval van ‘de boerderie’ en Ingrid ook voor Rust, Ontwikkeling en Inspiratie. Eenmaal op weg naar de boerderij laat ik alle druk, stress en hectiek achter me en gun ik mijzelf rust en ruimte in mijn hoofd en wordt ik geïnspireerd door Ingrid en alle andere gelijkgestemden op de boerderij.