Is een Business NLP Training ook voor mij? Print deze pagina

Bent u ondernemer, bent u manager, of bent u simpelweg op zoek naar een effectievere zelf? Dan bent u van harte welkom en is de training helemaal geschikt voor u! Maak een afspraak voor een kennismakings- intakegesprek dan gaan we gelijk met het persoonlijke maatwerk beginnen.

Waarom een business NLP training? Is dat ook iets voor mij?!?
Mensen verrichten werk: buitenshuis e/o binnenshuis.  Mensen maken deel uit van een team: sport, werk, je familie en of  je gezin. Mensen willen leiding kunnen geven:  aan hun eigen situatie en daarmee verantwoordelijkheid nemen voor een groter geheel. Is dat gemakkelijk ? Nee, beslist niet!

Om in uw NLP training ook juist gericht voor deze aspecten tijd en aandacht te besteden voegt toe. Je kunt immers pas een ander leiden, als je jezelf weet te leiden. Je kunt een ander overtuigen en motiveren als je zelf je visie helder hebt.

Managers kunnen dan ook heel gemakkelijk aangeven dat het ME time is, tijd voor playtime en personal development, zonder schuldgevoel omdat het uiteindelijk ook in het belang van het bedrijf is.

Ondernemers, managers, docenten, coaches volgden de training

Zij gingen  u voor en vertellen graag hun ervaring aan u! Lees het door, het helpt u om een goed beeld te krijgen wat het ook u kan gaan opleveren.

Geinspireerd? Maak een afspraak of lees de ervaringen van anderen hieronder:

Hans Derksen
Hoogleraar/ Biobased Business

Ton Wouters
Criminaliteitsanalist

Jo de Wilt
Adviseur

Paulien Kok
Ondernemer

Frans Bayense
Interim Credit Consultant

Joeske Geboers
HRM Consultant

Marjon Wijsman
Trainer/ Coach

Marion Boons
Consultant