Robert Stamboliev

Robert Stamboliev is internationaal werkzaam als psycholoog, senior trainer/coach/relatietherapeut. Zijn missie is de ontwikkeling van bewustzijn. Door het onderzoeken van het eigen bewustzijn, van binnenuit en via studie. Nieuwe syntheses en werkwijzen ontwikkelen. Experimenteren en implementeren van geslaagde experimenten. Zowel in coaching als training.

Hier heeft hij plezier in en dat wil hij graag met anderen delen. Hij inspireert mensen om meer bewustzijn te laten vinden. Zijn werkwijze? Na een heldere diagnose volgt een snelle transformatie, coaching ‘with a therapeutic touch’, eclectisch, werkt vanuit het ‘lege midden’.

Sinds 1983 heeft hij zich ingespannen om Voice Dialogue op de kaart te zetten in Nederland en Europa (recentelijk ook in Azië en Zuid-Amerika). In die periode heeft hij het Instituut voor Transformatiepsychologie (ITP) opgericht. Daarnaast heeft hij professionaliserings- en leiderschapsprogramma’s ontwikkeld en uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers.

Hij beleeft plezier in het helpen excelleren van procesbegeleiders (trainers, therapeuten, coaches, managers, leerkrachten).

In de loop der jaren heeft hij veel artikelen geschreven. In 1988 schreef hij het boek “De Energetica van Voice Dialogue”. Dit is inmiddels een belangrijk studieboek voor Voice Dialogue begeleiders.